Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARMEN
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KARMEN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 42>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 12:27
možeš skrivati godine, ali nema skrivanja za rođendan, slavljenice na sunce Embarrassed
Sretan rođendan i ostani nam tako divna i kreativna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 21:07
po nekoliko putam pogledam tvoje radove i svaki put se ponovo divim,cestitam KARMEN.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 15:15
sve mi je divno,ali crno bjela boca...mraksmile93
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 01:08
Drage moje pusa svima...ja obožavam raditi kugle i jaja nije preveliko, mogu razraditi do u detalje i interesantno je jer svako moraš napraviti drugačije a u stvari je isti oblik. mogućnosti ima bezbroj samo treba krenuti.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 18:22
Divni radovi! Posebice jaja s obzirom da sam pravi tumplek što se njih tiče! Doista romantično i elegantno! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 17:44
Koji napredak od prvog posta.Kad bi bar tako ja.Lila jaje mi je preslatko .Ukrašću ga,a možda još poneku stvar.Starinski printovi...nemam riječi.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 21:32
Draga Primavera hvala ti na lijepom komentaru ali nažalost nisu prava jaja već od stiropora. Prije ohoho godina sam ispirivala i još ih imam oslikane bojama možda ih i fotkam da pokažem kako je to izgledalo prije 30-tak godina ( ovu brojku mi je bilo jako teško napisati hihihi )
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 12:43
 Love%20You ...etui je saaaaaaaavršen, prekrasno si ga napravila, a ružice izgledaju kao u nekoj 3D dimenziji... isto mogu reći i za pisanice, jako lijepa obrada, od salvetiranja do trakica... i nekako mi se čini da bi to mogla biti"prava" jaja, mislim ispuhana, kaj ne? smile94 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 08:33
Drage moje hvala vam i baš se veselim što vam se sviđaju moji radovi... ima još toga samo da uslikam i samo da me prođe gripa
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:32
jaja su ti odličnasmile55........nadam se da će ih biti još.......a etiu mi je predivno romantičansmile72..........jako volim raditi etuie ali u zadnje vrijeme ih ne mogu nabavitiCry
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:20
prekrasno....
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 16:25
Jajeka su super lijepa, a etui je nestvarno romantičar smile71
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 15:20
Prekrasna jaja... bas njezna i romanticna...Tongue
I sada sam tek shvatila da nisam komentirala tvog Klimta... ne da mi se svidja, nego si savrseno poslozila taj kolaz... meni se jako svidja... a svidja mi se i to da smo ovdje dobili jos jednu ljubiteljicu Klimta,,, odlicno Heartsmile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 14:34
Vidi se da Uskrs kuca na vrata, jajca su ti super smile141
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 10:07
Karmen,prekrasan etui,s jajčekima predobar početak,nestrpljivo isčekujem nastavak...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 10:05
Drago mi je da vam se sviđaju moja jajčeka....to je tek početak ....a etui ....što reći opalila me romantika totalno
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 09:22
lijepo odrađen etui a jajca su simpa posebno smile120mi je ono sa tratinčicama
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 08:07
super su jaja ispala, a etui je prekrasan!
ANĐELKA
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 07:41
Ovakav etui bi svatko poželio imati,a jaja .jaja su mi prelijepa!Bravo Karmen!Clap
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 00:45
Hvala Biljana
a sada da vam pokažem nove radove:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.