Andorin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ćupovi su prekrasni, meni se posebno sviđa plavi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve ti je KRASNO,ukrast cu ti cup,predivan je.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni je baš ovaj prvi ćup medeni samo zato što volim te boje..... baš si ih lijepo sredila
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andora imaš prekrasne radove, svaki je osmišljen do posljednjeg detalja.
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mnataša
![]() Kaća toliko je tema u decoupageu ,nikakvo čudo da neke ne pregledaš , ali za lijepe riječi kao ove koje si napisala nikada nije kasno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
andora mene je sram
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zaista jako lijepe pisanice... krasno...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera nisu nojeva , to su jaja od stiropora samo malo veća od onih uobičajenih(baš razmišlam kada sam zadnji puta i vidjela noja)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Bubi drago mi je što si pregledala moje radove evo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Radovi su ti predivni, ona čaša, kutijice a tek jaja i telefon. Savršeno zaista. Nisam bila odavno na forumu zato tek sad i komentiram ono što si ti stavila na samom poćetku. Svaka čast predivno |
|
![]() |
|
Sanjam - kada radiš nešto za nekog uvijek se pitaš dali će se to njemu ili njoj svidjeti ,kada nekome nešto poklonim sto puta pitm"jel ti se zbilja dopada"dosadna sam kao buha
Nado-ja sam još daleko od "majstorice" ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
kako stari telefon može dobro izgledati , ako ga uredi majstor.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...kakav strah, jaja krasna a telefon takođe
![]() |
|
![]() |
|
Maya hvala , uvijek je lijepo pročitati pohvale a što se tiče telefona i ja sam ideju "ukrala". pa ti sada ukradi meni,netko će tebi....i zaboravit će se tko je prvi ukrao(to nam je cilj)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Kutijice su stvarno prekrasne!!
![]() A telefon me je oduševio...mislim da ću ukrasti tu ideju ![]() |
|
![]() |
|
Dorina i Mona
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jajca su prekrasna!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |