KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 42> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga moja sad sam zabrinuta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Mumica...hvala ti puno ...... netko možda i napravi brzo ...... ali ja priznajem ja sam to sve lijepo i polako i po redu ... jednostavno sam uživala
Rose ...... hvala što posjećuješ moju galeriju..... salveta je zaista zahvalna i nezahtjevna
Mima051.... sada nas već puno ima i nekada nestignemo sve pregledati...ma nema ljutnje... hvala što si bila i na lijepom komentaru. Kod mene u gradu čini mi se ima najviše stakla a manje drvenih stvari pa sam osuđena na staklo... Mene opet oduševljavaju tvoji romantični jastuci. Jednom kada budem imala vremena šivat ću jastuke s ukrasnim trakama, čipkom, romantičnim volanima i motivima......ah...kada će to biti
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ne znam kako si mi do sada promakla,a toliki imaš"staž":kada mi se ovo dogodi onda volim pogledati prve stranice,sviđaju mi se tvoji radovi jer su uglavnom cvijetni i veseli(ja sam manijak za cvijetne salvete i ne mogu si pomoć).Sviđa mi se što radiš stvari u kompletu.Vidjela sam prekrasnih staklenih tanjura.Ja se momentalno nastojim u tom okušati ali nisam zadovoljna.Zadnji komplet mi je jako lijep,i na njemu su salvete koje nisam još vidjela.Vidimo se!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
samo 1 salveta je bila potrebana za ovu kutijicu? wow,svaka čast!
nevolim bas tu boju mada je motiv prekrasan,al kad se ovako nesto lipo napravi jednostavno ostanem bez riječi..... |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj kad bih ja znala napraviti tako lijepa jaja, ali ja sam za tako precizne stvari prava šeprtlja i velika sam brzica a to je priznat ćeš nespojivo za izradu takvih ljepota
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala vam svima na tako lijepim komentarima.
Maredelmare....pa zato smo tu da si međusobno pomažemo i savjetujemo i zajedno podijelimo lijepe i ( nadam se manje lijepe ) trenutke. To je i bit nekakvog druženja i zajedništva makar samo i virtualnog.....ali evo ja vas zaista sve tako doživljavam ..... ponekad je dovoljna samo jedna osoba da te sasluša ili kaže lijepu riječ.........a tu ima tako dobrih teta
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kakav DOBAR retro kompletić... oduševljena sam totalno, totalno, totalno...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
karmen, prije vidila sam već onaj tvoj komentar di si mi mi pisala o pisanicama i kako riješit zaobljene "probleme" koji me muče pa se sjećam da si mi napisala "SAMO PITAJ"
Ne znam sad kad si mi to točno napisala, al mi ostalo u glavi...i evo ti tek sad pišem PUNO,PUNO, I OD SRCA TI HVALA NA TE DVIJE RIJEČI! Puno si mi o sebi rekla s njima! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
komplet sa prezanimljivom salveticom ti je divan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
predivna salveta a komplet koji si ti složila još ljepši
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne su ti pisanice, ali onaj komplet kutijice, tacne i pisanica mi je onako baš naj, naj
![]() |
|
![]() |
|
Primavera, hvala ti draga na tako lijepom komentaru.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina, Kika, More, Anđelka
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve krasno, pogotovo onaj kompletić sa kutijo, jajčekima i tacnom!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Aaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Karmen jaja su prava eksplozija boja.Svaka pohvala.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasan komplet i super pisanice
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija, Prila
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divan komplet!pisanice su odlične,posebna mije ona s ptičicom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |