Kada i kako sijati? |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 14> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja san se upustila u avanturu sijanja! posijala san svašta nešta pa ću vidjeti šta će biti! od svega posijanog san ostavila po malo da, u zlu ne trebalo, ponovim postupak!
inače nisan nikad sijala puno, prošle godine dragoljub, direkt u vrt, uspjelo mi je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Krećem sa niskim dalijama. Vidjet ću hoće li išta krenuti. Trebam nešto dobro za moj drvenjak ,ima li tko kakav savjet što tu da posijem? Do sada sam imala niske pelargonije,surfinije,prkose sijem svake godine i nikada mi ne niknu.
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
dobrodošla Yoyo!
![]() Što da ti kažem, ja sam ove godine išla prvi put sijati, i ništa ne bi niklo da mi cure ovdje nisu pomogle ![]() Svaka biljka ima svoje zahtjeve koje je potrebno ispuniti da proklija... slobodno pitaj i sigurno će se naći netko sa iskustvom tko će te uputiti ![]() |
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Morana link je malo neprimjetan, ali krenuti ću sa popunjavanjem svako malo kako ću stići, i trud će se isplatiti.
|
|
![]() |
|
Nemam sreće kod sijanja cvijeća i ne znam što radim krivo, puno puta sam isprobavala na razne načine ali neide i neide. Imam mali cvijetnjak koji njegujem i kada se sve razraste i procvijeta izgleda kao mala cvjetna džungla.
|
|
![]() |
|
evo da se pokrene i ova tema, baš sam na nju naletila i bilo bi mi drago da bude aktivna.To je sve što nam za početak treba.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Odlična ideja.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
slucajno sam na letio na ovo.
vrlo je interesantna ideja. ali trebala bi biti istaknutija.tj. otvori posebnu temu sa ovim linkom u prvom postu opisi sve sta treba i kako treba raditi. i biti ce zainteresiranih.
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
meni se čini da link ovako nitko i ne primjećuje
![]() ![]() ma, čim mi prođu ispiti, pozabaviti ću se i ja malo više tim, makar upisat ove biljke sve koje sam sebi tražila i imam podatke za njih... pa makar služilo samo meni... |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Ajde Jelsa,nakrcaj malo podataka.Ja ne pišem datume. Morana odlična ideja,možda je trebalo odmah i otvoriti novu rubriku,ovako će se link izgubiti za neko vrijeme.
|
|
![]() |
|
hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jelsa_ ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Morana ,ljepa ideja,dobrodošla inovacija
|
|
![]() |
|
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AmNXM6Qw3t61dEs4a0RScFlRWkdUT1ZkdTEtdEZzc2c&hl=en&authkey=CIv-_pEM
eto to bi bio link... ovo bi bio samo ogled kako bi to izgledalo... probajte, kliknite bilo gdje... jednom da bi napisali nešto u kućicu, dvaput da promijenite što je upisano već... jedino je još uvijek mi problem što se ne može poredati po abecedi ali jednostavnom kombinacijom tipaka ctrl i slova f možete pronaći ono što vas zanima, zasad dok ne pronađem rješenje za to... sve ideje što bi se moglo dodati, maknuti i slično su dobrodošle ![]() |
|
![]() |
|
vidjet ces, bit ce jako lagano... doslovce na razini da kliknes i upises biljku i sto znas o njoj :)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno Morana ako imaš volje, samo moraš nama koji smo informatički skoro pa nepismeni objasniti kakve podatke trebaš!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vidim da je ova tema napuštena, a nekom tipa ja je jako korisna... i mislim da bi se mogla ostvariti ideja o onoj tablici koju ste spominjale na početku... i to vrlo lako, a i nije problem naučiti kako sve to funkcionira... radi se o najobičnijoj excel tablici na internetu, koju možemo staviti da svatko može uređivati tko ima link, a njega bi stavili ovdje tako da svatko može dodati koju biljku želi i podatke o njoj... pa ako ima tko zainteresiran, budući da imam dosta informatičkog znanja, dala bih se na ostvarivanje toga, naravno uz vašu pomoć što se tiče podataka i ideja... odmah ću krenuti na stvaranje početka, imam neke idejice za početak... vrlo lako se to nadogradi...
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
jel mi netko zna pomoći oko mimoze. velika mi je želja da je kupim, al nemam pojma kako je sačuvati.
![]() |
|
![]() |
|
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Josipa i moji su bili tanki.Trebala si ih ostaviti da ojačaju...Ja sam ih sijala gusto,bili su tanki!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Danas pogledam a moji makovi nikli ali tanki kao dlake.Sve sam ih počupala,nemam više živaca zezati se. Izgleda da sam ih prerano posijala. .Posijat ću još jednu turu kasnije možda imadnem više sreće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |