frida nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frida, nisam sigurna ali mislim da moja svekrva ima ovu peperminiju, sutra ću poslikati i poslati ti da vidiš. Ako je to, onda ti šaljem. Također ti mogu poslati i nešto listova ljubičica, ali za sada su samo ljubičaste, pa ako želiš reci.
A ja bih molila ako još imaš donatica i jedan bijeli ostić.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ahhahaahhahaha....nisam ni sumnjala...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ima
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ima tko kakvu mladicu japanske dunje? malecku, malecku
![]() |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danči pošalji mi adresu....
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
ja bi ako je ostalo ivančice i santoline..ja ti mogu poslati lističe ljubičica
![]() |
|
![]() |
|
White, bit će i za tebe....imam adresu...
|
|
![]() |
|
Naravno, natalija...to ce samo ubrzati dogovor za kavicu
![]() Donijela sam večeras punu crnu kesu reznica..ne trebam ti ni reći što mi je MD grintao cilim putem...ali, lako ćemo mi s njim što se tice cvića... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
frida nažalost nemam ništa s tvog spiska želja (imala sam grmić obične waiglie sa zelenim lišćem, prekrila ga je lonicera pa i ne znam je li još živ, ali mogu ga pokušati pronaći i provjeriti ima l koja grančica za škapulati),
ako ima još viška donatice i bijelog ostića bilježim se sa štovanjem ![]() |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
ima li i za mene pepeljuge i santoline?
![]() |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
ok, super
![]() |
|
![]() |
|
može...toga bar ima za izvoz...i tvoju adresu imam...
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Jel može meni donatica?
![]() |
|
![]() |
|
Konti, imam adresu
![]() |
|
![]() |
|
ovo je pepeljuga..i nju moram orezati...Marina pošalji adresu...
![]() |
|
![]() |
|
Konti, pošalji mi adresu pa cu ti iza vikenda poslati pelcere...ako imaš koju malecku zelenu peperoniju udomit cu i nju
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh..peperoniju imam samo zelenu (imaš na mojoj temi slikicu) uvijek ima neka malička sa strane
![]() ostalo nemam ![]() ako mogu užicati bijeli ostić, donatu i santolinu..ili bilo koje od toga |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Frida ja bi molila santolinu ako može?E i šta ti je to pepeljuga?
|
|
![]() |
|
došlo je vrijeme za "žicanje"
![]() dakle, tražim: weigela peperonija ( crvenih listova), ako netko ima viška afričke ljubice ( nemam nego jednu ljubičastu koja ne cvjeta) japansku dunju nudim reznice: žuta ivančica (donatica, zvana na forumu). pepeljugu bijeli ostić santolinu ću isto rezati ovaj vikend pa ko tko želi neka se do sutra javi... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |