skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajmeee nadam se da si bio nježan prema heucheri
![]() ![]() ovi klinčeki jaaako fino miriše, a iris je super nemoj niti razočaran ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno proljetno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
ja nju rasjeko čeka te samo da se primi. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Puno lijepih biljčica
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a ne ne...nećeš ju sjekirom razdjeljivati
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
skitnica ll ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
ne kužim zašto decora,ako je moguće razdvojiti čemo moju,ma što razdvojiti,raskasapiti ako treba.
|
|
![]() |
|
i zaboravila sam ti reći...od dvije sjemenke ginka, nikle su obje
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
jupiiiiiiii slikice
![]() ![]() ajme ova heuchera u sredini je fenomenalna ![]() idem vidjeti ako ju imaju u decori pa ćeš dobiti zadatak kad već ideš ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Skitnice i ja nestrpljivo čekam nove slike tvoga vrta.
Jezero je prekrasno, ali daj slike i ostalog cvijeća...
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Hajde konačno si se aktivirao. Nisam znala da tako ljubomorno čuvaš svoje vrtne ljepote. Samo ti nama njih slikaj i pokaži, ostaće dosta ljepote i za tebe.
A onaj "plug" (neznam kako se zapravo zove) je pravi ukras! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Već sam se motala tuda ali sam sad otišla malo unatrag jer sam shvatila da ti ovdje i predstavljaš svoj vrt!.
Kakvo jezerce. Predivno.
![]() ![]() A ove alatljike stare ovak u vrtu mi se jako sviđaju!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ginko krenuo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |