frida nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
može...toga bar ima za izvoz...i tvoju adresu imam...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
ok, super
![]() |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
ima li i za mene pepeljuge i santoline?
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
frida nažalost nemam ništa s tvog spiska želja (imala sam grmić obične waiglie sa zelenim lišćem, prekrila ga je lonicera pa i ne znam je li još živ, ali mogu ga pokušati pronaći i provjeriti ima l koja grančica za škapulati),
ako ima još viška donatice i bijelog ostića bilježim se sa štovanjem ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Naravno, natalija...to ce samo ubrzati dogovor za kavicu
![]() Donijela sam večeras punu crnu kesu reznica..ne trebam ti ni reći što mi je MD grintao cilim putem...ali, lako ćemo mi s njim što se tice cvića... |
|
![]() |
|
White, bit će i za tebe....imam adresu...
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
ja bi ako je ostalo ivančice i santoline..ja ti mogu poslati lističe ljubičica
![]() |
|
![]() |
|
Danči pošalji mi adresu....
|
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ima tko kakvu mladicu japanske dunje? malecku, malecku
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ima
![]() |
|
![]() |
|
ahhahaahhahaha....nisam ni sumnjala...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frida, nisam sigurna ali mislim da moja svekrva ima ovu peperminiju, sutra ću poslikati i poslati ti da vidiš. Ako je to, onda ti šaljem. Također ti mogu poslati i nešto listova ljubičica, ali za sada su samo ljubičaste, pa ako želiš reci.
A ja bih molila ako još imaš donatica i jedan bijeli ostić.
|
|
![]() |
|
imam jednu ljubičastu ljubičicu, koja ne cvjeta pa za sad nek ostane na mom pokušaju da je natjeram na cvjetanje...peperoniju ću rado udomiti ako imaš...
reznice ti mogu poslati tek poslije drugog vikenda jer sam podijelila sad turu..donijeti ću iza 1. svibnja....na otoku mi je to cvijeće, ali zabilježila sam te...aj pošalji mi i adresu |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
šalji adresu,imam je ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hi, vidim da ti je shasha obećala,pa javi mi
|
|
![]() |
|
Imam zelenu agavu koju bih trebala udomiti..već dvi godine mi se muči na balkonu u pitaru i stvarno više ne može ovdje ostati...agava je velika oko pola metra tako da bi bilo vrlo zgodno slanje po autobusu...ako je želi netko neka se javi...
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Frida ja bih voljela udomiti tvoju agavu.
Odakle si da vidimo kako bi se mogli dogovoriti o slanju.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
ajmo na pp
|
|
![]() |
|
Tražim: Lewisia cotyledon
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |