Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 39> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svi su prekrasni,a ovaj mi se najviše sviđa,je li to originalna boja kakva je na slici
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Zapravo je puno tamniji...meni to izgleda kao boja ciklame samo jedna tamna nijansa...prekrasan, ali daleko od fotografije na deklaraciji...
Triša, evo još jedna fotkica za tebe (malo vuče na ljubičasto, ali nema baš puno cvjetova čiste tamno plave boje) ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovo nije fer, kako možeš imati toliko klematis, ja sam ljubomorna - jaaaaako.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Imaš baš raskošni kamenjar i uredno dvorište. Ali, kako ja volim plavo, prikrpala sam se uz Trišu i uživala s njom! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dado napokon sličice tvojih ljepotana
![]() clematisi su pre pre super ![]() i od kuda ti ideja da daviš??? daj još! ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Divne slikice si stavila! Stvarno je šteta što ih ne stavljaš češće!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow, napokon slikice..ma sve je krasno ali clematisi..
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo još nekoliko novih fotkica
![]() ![]() Nešto novo... ![]() nešto staro... ![]() nešto plavo...ne, ne udajem se ponovo...jednom mi je sasvim dovoljno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nekoliko makro fotkica...te su mi najdraže ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šećer na kraju... ![]() Eto, drage moje...sad moram čekati da još nešto procvjeta, pa da se ponovo prihvatim fotoaparata...susjedi me već čudno gledaju ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Evo i ja sam se priključila ekipi u šetnji tvojim vrtom. Stigla na vrijeme, baš na seriju novih sličica. Pregledala sam tvoj vrt. Cvijeće je prekrasno, skladno raspoređeno. Vijugava vrtna stazica je za 5+.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni clematisi, one makro slike u posebne, puno lijepog cvijeća, i sveukupno jako lijep vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Clematisi su me oduševili |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dado susjedi nek gledaju,a ti nemoj da cekamo predugo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
gdje si kupila ovu kao djetelinu s duplim roza cvjetovima?
prekrasna mi je |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve cvjetno,veselo i razigrano,a makro slike su prava čarolija
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt ti je prekrasan, dizajniran. Puno svega, raznovrsno i ničeg previše, savršeno ukomponirano
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Dada, baš sam se iskreno razveselila tvojim klematisima, divni su ti svi, ali najljepši od svih po meni je ipak Dr. Ruppel! Dupli pakujac kao tvoj danas vidim prvi puta, i to na dvije teme, i kod tebe i kod Dude-Lave. Sve je prekrasno i novo i staro i plavo, a bome je i kamenjar divan.
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I mene su douševili clematisi,pa irisi,pakujci,šeboj..Sve je predivno!!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
dado klemici su ti fantazija
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |