Flora-art, Zagreb, 25.5.-31.5.2010. |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Primavera, prava si umjetnica, divan ti je nakit, a angeleki svaki put ljepši.
štand ti je divan, želim da i posjetitelji to prepoznaju, pa da nemaš ništa za vraćati kući.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eh, ovaj tvoj lipi nakit-sviđalo mi se sve što sam već prije vidjela, a posebno mi sad zapalo za oko ovo na najdonjoj desnoj slici-jako volim ovakve privjeske.
Ima tu još zaista krasnih stvari, ovi anđeli su mi jako originalni i simpatični....a kad još koji put pogledaš...ma mogla bi navest , ne znam koliko još stvari, što su mi se posebno svidile. Odlično si uredila štand! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Meni je žao što neću moći ni navratiti na Floru, ali baš mi je drago vidjeti fotke tvog štanda :D
Radovi su predivni i lijepo si ih izložila, ali nešto genijalno i (meni) neviđeno je kako si izložila naušnice mace ![]() Volim takve okvire, a ovo s mrežicom tako da se mogu zakačiti naušnice je fenomenalno ![]() Oduševljena sam idejom, odlična stvar za držati nakit doma istovremeno kao praktično i dekorativno ![]() I vidim da ima i malo decoupage radova, baš su se lijepo uklopili... |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
A to su tvoji anđeleki!Baš sam komentirala sa frendicama kak su krasni!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...dragi članovi našeg prekrasnog foruma na ovom mjestu donosim vam nekoliko fotografija mog skromnog štanda na ovogodišnjoj Flori... za one koji ne znaju, bavim se umjetničkim oblikovanjem nakita od polimerne gline i izradom uporabnih predmeta, na ovom forumu imam 3 male galerije u hobističkom dijelu (decoupage, izrada nakita i blagdanska galerija)...
...osim svog štanda kojeg vam danas predstavljam, nastojati ću poslikati i cvjetne izloške kako oni od vas koji ne mogu doći u Zagreb i posjetiti nas na Bundeku, ne bi ostali uskraćeni za prekrasne cvjetne gredice i čuda florističkih ruku
![]() ...za danas, štand "Primavera" s radovima...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... slobodno komentirajte i pitajte i dobrodošli na 45. Flora-art, sigurna sam da će mnogi od vas svratiti i ugrijati dušu razgledavajući rascvjetale gredice, prekrasne cvjetne aranžmane i zanimljive rukotvorine
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |