Lobelija-dupla |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OO, bas ste brze cure! Tko nadje, neka mi javi, placam odmah, duplo, jako bih je zeljela imati!
Donata, kako je svijet mali. Taj Gommer ciji si link poslala bio mi je sve donedavno prijatelj (i on radi hibiskuse) a sada mi je nazalost, neprijatelj (ne mojom greskom)...steta zbog lobelije, inace je veoma nezgodan tip.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Moram ja prošetati po tim Varaždinskim rasadnicima. Čini se meni da tamo svašta ljepo ima. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kod nas je svako proljeće ima za kupiti po rasadnicima.Kako ja najviše toga u gradskoj vrtlariji kupujem,znam da kod njih ima.Tj.bilo je prošle godine,valjda će i ove biti. To mislim na duplu,običnih svuda ima.
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
lobelija ima obicna(grmolika) i puzava. naravno postoji i dupla. Ja ju nemam i ne sadim ali mogu provjerit dali ih netko od kolega cvijecara ima pa ukoliko ima ja jos javim!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moja prijateljica obožava lobelije i ima ih svake godine. Pitati ću nju, jer sigurno zna dali negdje ima u Rijeci. Ako pronađemo javit ćemo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Hi, svima,
Obozavam plavu lobeliju, svakog je proljeca sijem, i onda uzimvam u njoj cijelo ljeto. Negdje sam citala da postoji i dupla. Je li netko nekad cuo, vidio, imao??
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |