Stevia Rebaudiana |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
keeka moje još ne cvjetaju, ali ona lanjska je imala bijele cvjetove a ne roze
![]() na proljeće sam uzela 2 i u kauflandu i one još nisu cvjetale a čini mi se da imaju i drugačiji oblik lista od ove tvoje na slici... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Moja stevia otisla u visinu,a da li ce cvijetati ove godine, ne znam posto mi je prvi puta da je uzgajam, iz sjemena je.vepre, javi se.
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
POzdrav svima, evo da vam se pohvalim da je moja stevija pokazala svoj prvi mali cvijetak, nadam se da ce ih biti jos. Nadam jer imali smo ove godine problema sa suhim vrhovima pa tako da nije stvarala cvijetne pupove.
Evo stavljam vam par slicica da vidite. http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/S5005142.jpg http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/S5005137.jpg http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/S5005137.jpg http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/S5005137.jpg |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
mislim da će biti ok,ako se ove mrlje budu širile na lišću,jednostavno ukloni listove.
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/100603_154510.jpg
evo jos jedna slicica |
|
![]() |
|
vepre sori na cekanju evo slicica stevije nakon leda u slavoniji, nije tako strasno, nadam se da ce se oporaviti
http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/100603_154501.jpg |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Vepar, gdje da drzim stevije sadnice, na suncu, sjeni i koliko im treba vlage.Imam par iz sjemena sto sma od tebe dobila i ne bi da ih izgubim zbog ne znanja.Nesto mi sporo rastu pa mislim da im nisam potrefila narav.
|
|
![]() |
|
lijepa cura ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
danas sam je kupila u Kaliji, košta 25 kn
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
možda nekom dobro dođe informacija da u katalogu od kauflanda - vrijedi od četvrtka, 29. 04., oglašavaju prodaju sadnica stevie, mislim oko 10 kuna
ona moja polako izviruje - zasula sam je pužomorom |
|
![]() |
|
ima skoro mjesec dana da sam svoju presadila u zemlju i svako malo zagledam, ali nikako da oni sitni izdanci krenu, uvijek se samo naziru iz zemlje
kad mi je palo napamet da ih sigurno puževi jedu - i naravno, da sam bila u pravu grrrr........ |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Vepre, ja na žalost nemam nikoga od forumaša u komšiluku. Prve komšije su mi zagrebački forumaši, nekih 800km. |
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
Moje stevijice stidljivo niču u mini plasteniku od prozirne kutije u kojoj smo kupili kolače. A našao sam čovjeka koji ima viška sjemena i prodaje ga, pa ako koga zanima, neka mi se javi na pp da mu dam broj.
Pozdrav svima |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Samo naprijed!
![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
ma ovo je tek početak,frida
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() Svaka čast Vepre! |
|
![]() |
|
trebala si se ranije javiti,slao sam u tvoj komšiluk sjeme,pa...
a tko zna možda neke tvoje prijateljice imaju još koju sjemenku... ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Hvala na brzom odgovoru. Ideja ti je odlična. I ja bi sigurno kupila nekoliko sadnica da sam bliže.
|
|
![]() |
|
hvala na komplimentu ,što se tiče proizvodnje,nešto će biti za osobnu upotrebu,ostalo ću prodati,ima dosta zainteresiranih za otkup,a ni cijene nisu loše ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
e ako će mi za 2-3 godine buknuti onda ću je morati opet presaditi jer sam je stavila među društvo (tu mi je na suncu, ali ne prejakom i na ruku za zalijevanje) pa da im ne bude prevelika gužva, o tom potom ![]() hvala na pozivu, možda se i trevimo |
|
![]() |
|
Moj kompliment vepar, tolike sadnice i još Stevia.
Reci mi samo, molim te, za što neko treba tolike sadnice. Prerađuješ li ih ili prodaješ nekoj farmaceutskoj firmi. Pozdrav |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |