Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Začinsko i ljekovito bilje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stevia Rebaudiana
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Stevia Rebaudiana

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 15>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 19:24
keeka moje još ne cvjetaju, ali ona lanjska je imala bijele cvjetove a ne roze Confused, sad sam zbunjena
na proljeće sam uzela 2 i u kauflandu i one još nisu cvjetale
a čini mi se da imaju i drugačiji oblik lista od ove tvoje na slici...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 13:12
Moja stevia otisla u visinu,a da li ce  cvijetati ove godine, ne znam posto mi je prvi puta da je uzgajam, iz sjemena je.vepre, javi se.
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 11:54
POzdrav svima, evo da vam se pohvalim da je moja stevija pokazala svoj prvi mali cvijetak, nadam se da ce ih biti jos. Nadam jer imali smo ove godine problema sa suhim vrhovima pa tako da nije  stvarala cvijetne pupove.
Evo stavljam vam par slicica da vidite.
http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/S5005142.jpg
http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/S5005137.jpg

Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 22:00
mislim da će biti ok,ako se ove mrlje budu širile na lišću,jednostavno ukloni listove.
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 15:14
http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/100603_154510.jpg
  evo jos jedna slicica
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 15:13
vepre sori na cekanju evo slicica stevije nakon leda u slavoniji, nije tako strasno, nadam se da ce se oporaviti
http://i694.photobucket.com/albums/vv302/slavonkaa/100603_154501.jpg
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 18:23
Vepar, gdje da drzim stevije sadnice, na suncu, sjeni i koliko im treba vlage.Imam par iz sjemena sto sma od tebe dobila i ne bi da ih izgubim zbog ne znanja.Nesto mi sporo rastu pa mislim da im nisam potrefila narav.
Na vrh
lijepa cura View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 22
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lijepa cura Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 18:12
danas sam je kupila u Kaliji, košta 25 kn
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 01:09
možda nekom dobro dođe informacija da u katalogu od kauflanda - vrijedi od četvrtka, 29. 04., oglašavaju prodaju sadnica stevie, mislim oko 10 kuna

ona moja polako izviruje - zasula sam je pužomorom
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:26
ima skoro mjesec dana da sam svoju presadila u zemlju i svako malo zagledam, ali nikako da oni sitni izdanci krenu, uvijek se samo naziru iz zemlje

kad mi je palo napamet da ih sigurno puževi jedu - i naravno, da sam bila u pravu grrrr........
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 22:43
Originalno poslano od člana vepar vepar napisao:

trebala si se ranije javiti,slao sam u tvoj komšiluk sjeme,pa... a tko zna možda neke tvoje prijateljice imaju još koju sjemenku...[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

Vepre, ja na žalost nemam nikoga od forumaša u komšiluku.
Prve komšije su mi zagrebački forumaši, nekih 800km.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
prepelica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prepelica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 22:49
Moje stevijice stidljivo niču u mini plasteniku od prozirne kutije u kojoj smo kupili kolače. A našao sam čovjeka koji ima viška sjemena i prodaje ga, pa ako koga zanima, neka mi se javi na pp da mu dam broj.
Pozdrav svima
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 12:20
 Samo naprijed!Thumbs%20Up
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 20:50
ma ovo je tek početak,frida Wink
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 01:55
smile181  Pa ovo se razvilo do neslućenih širina....

Svaka čast Vepre!
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 23:17
trebala si se ranije javiti,slao sam u tvoj komšiluk sjeme,pa...
a tko zna možda neke tvoje prijateljice imaju još koju sjemenku...Wink
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 23:08
Hvala na brzom odgovoru. Ideja ti je odlična. I ja bi sigurno kupila nekoliko sadnica da sam bliže.
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 22:35
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Moj kompliment vepar, tolike sadnice i još Stevia.
Reci mi samo, molim te, za što neko treba tolike sadnice.
Prerađuješ li ih ili prodaješ nekoj farmaceutskoj firmi.
Pozdrav

hvala na komplimentu ,što se tiče proizvodnje,nešto će biti za osobnu upotrebu,ostalo ću prodati,ima dosta zainteresiranih za otkup,a ni cijene nisu loše Wink.
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 17:05
Originalno poslano od člana vepar vepar napisao:

e to te ja pitam,hehe,vidjeti ćeš uskoro koji će to grm biti,jer tek 2-3 godinu se pokaže kolika je to u stvari biljka.baš mi je drago da je sve u redu sa njom.pozz.
ps. naleti na ljeto kada prolaziš Wink

e ako će mi za 2-3 godine buknuti onda ću je morati opet presaditi jer sam je stavila među društvo (tu mi je na suncu, ali ne prejakom i na ruku za zalijevanje) pa da im ne bude prevelika gužva, o tom potom Wink

hvala na pozivu, možda se i trevimo

Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 16:43
Moj kompliment vepar, tolike sadnice i još Stevia.
Reci mi samo, molim te, za što neko treba tolike sadnice.
Prerađuješ li ih ili prodaješ nekoj farmaceutskoj firmi.
Pozdrav
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.