Razmjena... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još ima samo nevena...ostalo rasprodano...
![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Tikvić može...lilie...posjeti me na pp o ćemu se radilo pa se dogovorimo...trave neće biti još puno...već sam obećao nekoliko na pp...pozdrav...
|
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
POzdrav Antune!!!
Voljela bih ako može crvena trava i ostalo svega po malo.
DA li važi dogovor za perunike i kaktuse iz 3.mjeseca?
Od ovoga što tražiš imam samo visibabe.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Antune ja buh rado crvenu travu i minijaturnu peruniku.Perunike su moja slabost.
Zauzvrat ti nudim: šumske ciklame, visibabe i šumsku kockavicu. Javi mi se na pp |
|
![]() |
|
Ovako
![]() Crvena ukrasna trava (nekoliko travki)...Imperata cylindrica 'Red Baron' Zvjezdasta magnolija (sjeme)...Magnolija stellata Minijaturna ljubičasta perunika (rizomi)...Iris barbata nana, Iris pumila Sjemenje narančastog nevena...Calendula officinalis I reznice seduma...Sedum mix Eto toliko...a evo što tražim... Šumske ciklame... http://www.destinacije.com/Slike/Hrvatska/FloraiFauna/Mirisna_Ciklama-Sumska_Ciklama.JPG Visibabe razne... Mrazovce I po mogučnosti neke lithopse...pozdrav... |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |