Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 37> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A draga lilie ja sam slaonka u izvozu, živim u Dugom Selu nedaleko Zagreba gdje si ti?
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Pozdrav svima!!!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Hvala ti na posjeti još jedna Sarajka lijepo je da vas ima više cvjetoljubaca u gradu, trudim se da izgleda dobro i sama znaš da posla ima uvjek preko glave ali kada to voliš nije teško. Eto i kod nas osvanulo konačno sunce a jučer smo malo i plivali od one kišurine.
|
|
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga smajlić izvino što prije nisam skužila da si postavila sličice.evo obišla sam tvoj vrt od početka i ostala bez daha od ljepote.baš sam se nauživala.tako je sve lijepo i uredno svaka ti čast.evo ti veliki pozdrav i poljubac iz sunčanog sarajeva
|
|
![]() |
|
Da, da slavonska družina se povečava, eto i za lilie nisam znala da je iz Slavonije, naravno da nebi ispalo sada nekakvo sektašenje, volim ja vas sve cvjetoljupce jednako i zato veliki pozdrav svima ma gdje bili. Draga lilie hvala što si došla k meni.
-Lora hvala ti na pregledu i ja volim detaljne preglede i zaviriti u svaki cvjetić, dođi mi opet.
-Gute Fee želim ti sretan put i hvala ti na lijepim riječima.
-Anaida pozdrav.
-Mira 021 da i unuk voli pogledati što baka radi jedino se malo buni kada kuham povrće on bi stalno pizzu.
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Unuk če biti veliki cvjećar uz baku ,to se vidi,a za tvoje cviće
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo i za vrt, Smail!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Primila sam za kvaku i vrata tvojeg vrta su se otvorila sirom ! Setala sam i setala , dok se nisam svega nauzila ! Neznam kaj je ljepse da bi to izdvojila ! Neznam stvarno ......
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Moje vrijeme šetnje po vrtovima je upravo sada. Volim kad gledam novi vrt pogledati temeljito, pa je i to jedan od razloga što tek večeras posjećujem ovu ljepotu.
Vrlo lijepo, ukusno, posebno me oduševio kamenjar ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Viš kako se Slavonke snjuše gdje god bile draga moja smješkice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I da zaboravih napomenuti ovo o garderobi, viš kak nam se s vremenom mijenjaju prioriteti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A šta ćemo takva je karizma cvjetoljupcima, mogu ti reči da sam nekad malo ljubomorna na moje kolegice koje si umjesto cvijeća kupuju garderobu, ali opet kad si ja sjednem kraj mog kamenjara ništa mi više ne treba stolica i kava i to je to. |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Smail - to si odlično
![]() Nekad me plaši taj moj osječaj
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
-Draga Cimifuga evo prvo tebi odgovaram po slavonskoj liniji, ja sam ti rođena Brođanka a muž mi je bio iz Nove Gradiške tako da poznam i tvoj kraj, često sam išla u Bos.Dubica pa prolazila tvojom Posavinom, hvala ti što si mi nahvalila kamenjar,i da zaljubljenici u cvijeće nikad nisu zadovoljni samo s onim što imaju jer još uvjek se nađe mjesta za nešto novo.
Mirjam vidim i ti si nabasala na moj vrt nije to to baš tako
![]() -Otok hvala ti na upisu na mojim stranicama i na pohvalama kamenjara.
-Draga Sara ti si uvjek tu oko mene i kada trebam pomoć i pohvale. Hvala ti na posjeti.
|
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kako kroz ljeto nisam stalno u stanu, već "protrčim" kroz njega i eventualno nakratko škicnem i nešto postavim na forum, stoga nisam do sada vidjela tvoj vrt.
Prošetala sam ga uzduž i poprijeko i mogu ti reći da zaslužuješ svaku pohvalu. Na početku si rekla da ti se vrt ne može mjeriti sa ovima na forumu, ali to si valjda zbog skromnosti tako napisala. Tvoj vrt je zaista lijep, imaš krasne, bujne i zdrave biljke, lijepo si ih posložila, naročito kamenjar. Vidim da ti radi crv i za neke dopune i promjene pa te to u potpunosti svrstava među nas okorjele ovisnike, a i obećava da ćemo kod tebe i ubuduće viđati lijepih stvari. Uzgred budi rečeno, nismo samo sada susjede, već smo, koliko sam skužila i susjede po rođenju - ja sam rođena u Jasenovcu! |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
navratila sam da vidim kaj se događa u vrtu, a tamo se obavljaju grublji radovi, kako ti kažeš. Tvoja ideja s bršljanom je zanimljiva. Stiže i plastenik kojeg ćemo redovito razgledavati ove zime. Bitno je da si aktivna i da se stalno nešto stvara
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ja ne mogu vjerovati da se još nisam upisala u "knjigu posjetilaca" tvoga vrta, jer gledala jesam i uživala jesam.
Bravo, sve ti je lijepo, naročito kamenjar i biljke u njemu |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Draga Smail |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Na mjesto vrta idući tjedan treba stići mali plastenik za jesensko i proljetno povrće.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |