Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pupavica - Rudbeckia fulgia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pupavica - Rudbeckia fulgia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4567>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 11:15
Silvek- prekrasne su ti! One koje sam proljetos posijala iz sjemenkica koje si mi poslala su se primile, ali naravno nisu cvale! Moram ih sad preseliti i najbitnije - zapamtiti kam sam ih preselila! smile42
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 18:19
Moje rodbekie su opet u punom cvatu. Prvu turu ocvalih sam porezala i sad su se popunili grmovi, natrag puni cvjetova.Jedino mi ja baš fora da su one koje su na proljeće bile žuto smeđe, odnosno žute sa malecko smeđeg prema sredini, sada su skoro cijele crvene boje. Mislim da je to radi hladnoće i kiše zadnjih dana....

Jedan dio prijašnjih cvjetova je cijeli posmeđio, a sad su neki cvjetovi  baš žarko crveni....baš sam iznenađenaTongue
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 22:05
Crvene boje jedino nisam vidjela. Ma, vidim više samo paučinu, tak da nisam sigurna kakvi su. 
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 21:18
Kakve pauke?
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 18:03
Nije silvek, tek su otvorile svoje cvijetove! Confused
A, možda bi stvarno trebala zet peglu kak mi šeflera napisala!!! smile96
A, pauke ne mogu utamaniti koliko ih ima!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 16:57
Možda je jednostavno pri kraju s cvatnjom.
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 15:25
andreja 01 . ova zelena grančica sa žutim rubićom mi se primila , čak je i mm rekao da mu je super lišče baš ti hvala , a i ono drugo mi se primilo , samo što mi ovo djluje malo dekorativno 
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 14:57
Pegla!?LOL

Baš je dobra ovak zgužvana! Valjda nije pauk ili uši?Confused
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 14:05
Biti će to super biljkica, kad se preseli kod mene na more ha-ha.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 11:21
Kaj ne štima ovoj mojoj rudbekiji? Latice su joj skroz čudne, a muči me zašto?

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 23:12
Pa dobro bi bilo da posiješ. Tako će ti cvasti rano slijedeće godine. 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 08:20
Cure, zako ste mi, samo sada ne znam da li da sijem odmah ili da čekam drugu godinu???
Vi mi recite, ali cvijet je prelijep!!

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 23:45
Netko mi je svojedobno spomenuo da ih možeš i ove sijati, ali neće ti cvjetati, već nagodinu. Vjerujem mnogo više nego da se potrude ove... Wink
A i ja sam posijala prije par tjedana jedan tučak više ne znam kojih jeli rozih ili kao sa silvekine slike
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 23:49
Ne, to je korijenje, rudbekija purpurea, grimizna pupavica. Druge godine ću imati valjda i sjemenke...
Na vrh
aglaja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 561
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aglaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 21:44
Silvek, a kakva je ono rudbekija koju si kupila? Postavila si fotku na 'sjemenima...' Da to nisu dva gomolja? Pise 2.
Aglaja
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 21:38
Prošle godine sam svoje rudbekie prvi put sijala, tak da su kasno cvjetale, ove godine se radujem što će cvjetati cijelo ljeto, već pupaju male listiće...

Evo jedne prošlogodišnje:

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2008 u 20:22
Ja imam žutu sa bordo središtem,Predivna je i dugo cvjeta.Ja ih posijem čim stvore sjeme tako da do zime pravo ojačaju i odmah idućeg ljeta cvjetaju.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2008 u 18:29
Ja sam je posijala danas - imam samo žutu od neke koja raste na divlje.
Spremam je po noći unutra, pa što bude - po danu na sunce.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2008 u 17:49
hvala vam djevojke na savjetu
moracu posijati malo sad a malo na proljece
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2008 u 20:52
Dobro ti je savjetovala kika, ali možeš je već i sad, pa pikiranje, pa ti uspije mlada biljka već ove godine cvjetati, naravno ne kao što tek bude iduće godine. Meni je to rekla osoba koja ih je uzgajala profesionalno! Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4567>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.