Pupavica - Rudbeckia fulgia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silvek- prekrasne su ti! One koje sam proljetos posijala iz sjemenkica koje si mi poslala su se primile, ali naravno nisu cvale! Moram ih sad preseliti i najbitnije - zapamtiti kam sam ih preselila!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Moje rodbekie su opet u punom cvatu. Prvu turu ocvalih sam porezala i sad su se popunili grmovi, natrag puni cvjetova.Jedino mi ja baš fora da su one koje su na proljeće bile žuto smeđe, odnosno žute sa malecko smeđeg prema sredini, sada su skoro cijele crvene boje. Mislim da je to radi hladnoće i kiše zadnjih dana....
![]() Jedan dio prijašnjih cvjetova je cijeli posmeđio, a sad su neki cvjetovi baš žarko crveni....baš sam iznenađena ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Crvene boje jedino nisam vidjela. Ma, vidim više samo paučinu, tak da nisam sigurna kakvi su.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kakve pauke?
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nije silvek, tek su otvorile svoje cvijetove!
![]() A, možda bi stvarno trebala zet peglu kak mi šeflera napisala!!! ![]() A, pauke ne mogu utamaniti koliko ih ima! |
|
![]() |
|
Možda je jednostavno pri kraju s cvatnjom.
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
andreja 01 . ova zelena grančica sa žutim rubićom mi se primila , čak je i mm rekao da mu je super lišče baš ti hvala , a i ono drugo mi se primilo , samo što mi ovo djluje malo dekorativno
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pegla!?
![]() Baš je dobra ovak zgužvana! Valjda nije pauk ili uši? ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Biti će to super biljkica, kad se preseli kod mene na more ha-ha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kaj ne štima ovoj mojoj rudbekiji? Latice su joj skroz čudne, a muči me zašto?
![]() |
|
![]() |
|
Pa dobro bi bilo da posiješ. Tako će ti cvasti rano slijedeće godine.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cure, zako ste mi, samo sada ne znam da li da sijem odmah ili da čekam drugu godinu???
Vi mi recite, ali cvijet je prelijep!!
|
|
![]() |
|
Netko mi je svojedobno spomenuo da ih možeš i ove sijati, ali neće ti cvjetati, već nagodinu. Vjerujem mnogo više nego da se potrude ove...
![]() A i ja sam posijala prije par tjedana jedan tučak više ne znam kojih jeli rozih ili kao sa silvekine slike |
|
![]() |
|
Ne, to je korijenje, rudbekija purpurea, grimizna pupavica. Druge godine ću imati valjda i sjemenke...
|
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Silvek, a kakva je ono rudbekija koju si kupila? Postavila si fotku na 'sjemenima...' Da to nisu dva gomolja? Pise 2.
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
Prošle godine sam svoje rudbekie prvi put sijala, tak da su kasno cvjetale, ove godine se radujem što će cvjetati cijelo ljeto, već pupaju male listiće...
Evo jedne prošlogodišnje: ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ja imam žutu sa bordo središtem,Predivna je i dugo cvjeta.Ja ih posijem čim stvore sjeme tako da do zime pravo ojačaju i odmah idućeg ljeta cvjetaju.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja sam je posijala danas - imam samo žutu od neke koja raste na divlje.
Spremam je po noći unutra, pa što bude - po danu na sunce.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
hvala vam djevojke na savjetu
moracu posijati malo sad a malo na proljece |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Dobro ti je savjetovala kika, ali možeš je već i sad, pa pikiranje, pa ti uspije mlada biljka već ove godine cvjetati, naravno ne kao što tek bude iduće godine. Meni je to rekla osoba koja ih je uzgajala profesionalno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |