nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 33> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Drago mi je da si ponekad prošetala mojom galerijom ,da ti se sviđaju moji radovi, a posebno sam počašćena ako mogu poslužiti kao uzor dobre investicije, razlog da se trpi eventualni nered,jer na kraju je rezultat vrijedan pažnje, ponosan suprug jedne kreativne , sposobne i zadovoljne supruge i mame.Čestitam nije lako te sve uloge odraditi na sveopće zadovoljstvo
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Zahvaljujem vam se na "forumskoj" dobrodošlici. Tokom vremena često sam svraćala u vašu galeriju i zaključila sam da je to stvarno prava "Galerija". Vi ste jedna od onih zahvaljujući čijim radovima možemo našim muževima pokazati da to što radimo nije samo farbanje i ljepljenje i da je sav taj nered koji stvaramo u kući s bočicama, kistovima i radovima koji se suše i ne smiju se niti slučajno pomaknuti i taknuti, zapravo umjetnost. A i svi novci koje trošimo na salvetice, boje i lakove su zapravo naš obol suvremenoj umjetnosti. Ha, jesam filozof.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Nado kao i uvjek u tvojoj galeriji predivne stvari!!!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Prekrasno, slika mi je posebno draga
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno,nada
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/17744.aspx]
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
prelijepa kombinacija i savršeno odrađeno
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
prekrasan kontrast crno bijele, reljefa... slikanja i ttskeura... divno...kako reče teta prije mene, to što radite, prava je umjetnost....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo mi je posebno lijepo, nekako fino i otmjeno, pa i mora biti - svila i čipka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Elza Buba drago mi je ako tako misliš, i hvala ti na tome.Ponekad zavirim u profil ili kako se već zove nešto osobno o nama koji se družimo na ovaj naćin koji meni nikad baš nije previše blizak, ali mi je drago da sam otkrila da smo vršnjakinje i penzionerke , ja od pred mjesec dana i još se privikavam na novi ritam života. Malo sam privatizirala , ali ja više volim nekako malo osobnije kontakte
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Tvoji radovi nisu samo običan decoupage, oni su umjetnost
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-znam ja da ti nisi otišla,ali ja volim gledati tvoja djela...
|
|
![]() |
|
Hvala što ste svratile i pogledale moje radove.
Kika nisam nikuda niti otišla , stalno nešto radim ali nisam sve stavila, nisam baš stigla zbog drugih obaveza. Ova lampa je od ranije a ogledalo je novo i već je poklonjeno kao svatovski poklon. Moja unuka ga je poklonila svojoj prijateljici. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
opa,povratak u velikom stilu,prekrasno...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kao i prijašnje lampe i ova je prekrasna samo što ova ima i dodatak. Divan komplet
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |