Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 31> |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mala vilo, kako ti je Horti našla pravo ime, evo je čarobno, eto zašto volim jesen, dočarala si je u najljepšem izdanju.
Freeland, opisala si Daphne mezereum, ona je lijepa, otrovna, cvate pod snijegom i mirisna, ovo je viši grm (2,5-3m) Callicarpa bodinieri var. giraldii. Njeni ljubičasti plodovi su posebno vrijedan ukras u jesen pa sve duboko u zimu i dobra hrana pticama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Dok stigne malaluna ja ću pogađati: mislim da je 10 callicarpa
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
je, jee, jeee, zbog toga se i ja vračam!!!! Malaluna, a mene interesira koja je biljčica pod brojem 10. Da li je to ona otrovna, samonikla, šumska biljčica koja cvate roza cvjetičima pod snijegom, a netko sa foruma (možda se prisjeti) ju je izvadio izpod vešmašine na smetlištu!!!!!! Krasno, krasno, krasno.......tekstura, boje, oblici.....neznam tko je veći umjetnik, priroda koja je stvorila ili ti koja si uhvatila taj pravi trenutak!!!!! Još nisam otišla a već čekam da ponovno svrati i nađem nove slikice!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ne znam reći uživam li više u slikama ili tvojim romantičnim komentarima. Ti si mala vila, sve što takneš začaraš
![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
moon
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kad-tad čovjek mora nabasati na nešto tako lijepo, pa tako i ja do tvoga vrta. Ne samo da si si smontirala krila po potrebi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Pozdrav Anaida & korijenko
![]() Anaida= znaš da se slažem :) Korijenko to je iris foetidissima http://en.wikipedia.org/wiki/Iris_foetidissima kada cvate izgleda kao svaki drugi iris, ali eto u jesen postaje čudna skupltura :) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasne jesenske slike pune nježnih i vatrenih boja
![]() Uživaj u jeseni
![]() Možeš mi reći koja je biljka na slici 16. Imam je u vrtu ali mi nikad nije cvala niti imala te narančaste bobice.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Eto, baš smo radi ovakvih fotografija i misli ovdje - priroda je divna!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail & gospina travo, šaljem vam pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Sam pogled na vatromet boja u tvom vrtu grije srce.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Malaluna, prošetala sam tvojim vrtom podno sljemena i doista boje su prekrasne u ove jesenje dane. Javor je stvarno prava ljepota u bilo koje doba godine, ali u jesen je nešto posebno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima što ste navratile
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivne jesenje boje! Vrt ti u jesen djeluje tako romantično.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Priroda je najveći umjetnik
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau koje slike, koje boje, onaj tko je stvarao boje sigurno je imao tebe za gurua".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kakve boje u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Panda dobro došao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
mala luna kod tebe jos nisam ja mislim bio u vrtu a i nisam dugo na forumu ......perljep ti je vrt tako prirodan tako super....:P
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |