Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 55565758> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svima hvala na posjeti i riječima podrške:
Lora - "tužim se" jer sam otvorila temu, a za par dana neću imati što pokazati. Počeli su mrazevi... A u kući imam doslovce tri cvijeta. Prozori umjesto za držanje cvijeća služe pekinezerima kao osmatračnica. Smrcko - draga "susjedo" vjerovatno još ne znaš jedan detalj iz naše Općine. U tvom budućem mjestu stanovanja ljudi pričaju kajkavskim narječjem, a mi u Liču smo štokavci. Ako jednog dana kreneš pričati kajkavski, možda ćemo si morati angažirati prevodioca ![]() Cvijeće uz ogradu nalazi se do ceste i na neki način je problematičan jer cestari po zimi bacaju sol. Moram nešto učiniti po pitanju poboljšanja kvalitete zemlje. MiraK - od cura na forumu već sam naučila neke stvari. Da, kod mene je veći problem da nešto prezimi. Dalije npr. ujesen moram vaditi iz zemlje jer ih u proljeće više nebi bilo. Ali u mojoj temi vidjet ćete da ima dosta biljaka kojima zima ne smeta. Eto, tu smo da učimo jedni od drugih. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Stalno sam virila kad ćeš otvoriti temu da ti budem prvi gost u vrtu i onda me je odvukla Šeherezada... Nema veze, glavno da si napokon tu i da možemo uživati u pravom goranskom vrtu.
Kak su medene tvoje čuvarice vrta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kuc, kuc...znam da je rano ali eto mene u posjetu
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Nataly, drago mi je da si otvorila temu tvog vrta i zaista već sada imaš što pokazati. Ova slika jesenjeg ugođaja mi je predivna a i ljubimci su preslatki. Kod tebe će puno toga uspjevati jer ima puno mjesta i vlage i nećeš morati puno zaljevati. Naravno, selekcija biljaka je neophodna zbog klime. Cure, dobre znalice bilja su tu da pomognu oko kreiranja, odabira i svi smo spremni darivati ti nešto što imamo a ti poželiš. Uz tebe smo!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš ovakav vrt želim, travnjak ogradicu i dio za cvijeće. Urednost u vrtu ( pogotovo u tim gorskim uvjetima gdje jesen donosi i ružne scene kao kod mene
![]() ![]() Vrt ti je prekrasan ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Što se tužiš, pa početak je super
![]() jako umiljati...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nisam se ni nadala da ću tako brzo imati goste.
Triša - vrata su ti kod mene otvorena. Nadam se da će vam cvjetati i perunike i bijele campanule. Nemam plave campanule, ali znam tko ima..... ![]() Gospina trava - hvala na pohvali ![]() moon - u mojem avataru ima više simbolike. Između ostalog za ovo prijevozno sredstvo ne treba trčati na benzinsku. U današnje vrijeme to je velika ušteda.... Što se tiče prostora, okućnica je velika i ne stižem održavati kako treba.... ![]() kontesaa - hvala ti. Bijeli sedum sam tek nabavila u proljeće, a crveni je od lani i dosta se proširio ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
drago mi je da imamo novi vrtek za šetnju i guštanje
![]() sviđaju mi se detalji poput bundeva i lutka ![]() ljubimci su medeni ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nataly....mi smo ti brze, nemaš samo ti prijevozno sredstvo (mislim s obzirom na tvoj avatar)
![]() Imaš prekrasno puno prostora, a vrt ti je već sad superiška
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dobro došla! Sve ti je lijepo.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga i ja svratila u tvoj gorski vrt, pa nemoj biti skromna, neki od nas počeli su s puno manje od tebe. Već se veselim kad dođe proljeće, pa na putu za vikendici svratim kroz taj dio lijepe naše, sjednem s tobom na travnjak i popijem kavicu. Naravno neću doći praznih ruku, uvijek ima nečeg za dilanje, no to si se već i sama uvjerila.
Perunike posađene kod MPK - ako bude sreće cvjetat će već slijedeće proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
I za večeras posljednje dvije slikice
sedum telephium Herbstfreude (ja mislim da se ovaj sedum tako zove) ![]() sedum spectabile Iceberg sa erikom (kupljenom prije mjesec i pol) ![]() Ne znam da li će mi erika prezimiti... |
|
![]() |
|
Tija od kad imaš novi avatar? Super je. I hvala na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
A ovo je detalj jeseni kod mene
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
samo polako, svi smo tako počeli, a čini mi se da će tu biti lijepih stvari za pogledati.
|
|
![]() |
|
Ajoj, dok ja sročim jedan post (ovako usporeno i početnički), već mi i gosti odoše iz vrta..
Lantana i Fany54 - hvala. ![]() |
|
![]() |
|
A ovo je dio ispred kuće slikan prije mjesec dana
![]() Molim vas da ne obraćate pažnju na stare ograde.....Ovdje sam isključivo radi cvijeća. S obzirom da pasivno već neko vrijeme pratim forum, naučila sam neke stvari koje ću zahvaljujući svima vama početi primjenjivati. A za učiti imam još puno toga... Osim savjeta dobila sam i neke "donacije"i sad javno zahvaljujem svima koji su mi poslali pakete dok me još "nisu poznavali": Horti, Korjenko, mali gogo, Bergenija, Natalija, Kiki-ko, Lantana i shasha, a jučer freeland. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš mi je drago da si napokon otvorila svoju temu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us bolje ikad nego nikad, ali odmah na početku da pohvalim ovu prvu sliku kraljica majka je preslatka ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 55565758> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |