Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas mi je drago da si se malo odmakla od bozicnih motiva da nisam sama,krasan motiv za big kuglu....bas je lijepa.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
pa nije komplicirano.a i lako za nabavit. vidjet ću kako ću sa vremenom, možda nešto probam. hvala na odgovoru.
![]() |
|
![]() |
|
Izmješala sam drvofiks, sodu bikarbonu (kupi si veliko pakiranje jer je ono malo u kutijici neisplativo) i fasadex. Dodala sam i malo vode jer mi je fasadex dosta gust pa mi je sve skupa bilo pregusto i nije se moglo nanositi. Stavim podosta drvofiksa da bi se dobro zaljepilo za podlogu. Kad želim neku drugu boju onda dodam fasadex izmješan s pigmentom.
|
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
odlične kuglice. zanima me kako se taj snjeg dobije na kuglicama?
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
krasne kutijice,kuglice
bravo za vjenčić
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivan ti je onaj petminutni vjenčić a kuglice su supeeeer(posebno ona
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ide to tebi,ide!!!stvarno je predobro,motivi,izvedba-baš sve!Klanjam se majstorice,ove kutije su me bacile na ko
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
nema nikakvih nedostataka,naprotiv sve je savrseno...
|
|
![]() |
|
krasna kutija,izvedba super,bravo Mima
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Da ova šablonica je univerzalna. Malo sam isprobala i druge ali bi ih uvijek prefarbala i zaključila da ova najbolje odgovara.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bordura na kutijici je sjajna, ja imam tu shablonicu i jednostavno, polako postajem ovisna o njima... uvijek dobro negdje sjednu, bilo da su ploše ili reljefne...
slika na platnu me oborila sa nogu...predivna je.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |