Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slika sa novim okvirom je prelijepa. To sam ti predložila jer sam sa istom salvetom napravila kutiju i cijelu sam je obojila u nijanse plave boje i savršeno je ispala.
Kao što je Sara rekla i meni je ova salveta prelijepa.
Novi radovi prelijepi, rokovnici su mi izazov, nisam ih još radila.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Elza, pokazalo se to kao najbolja kombinacija.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
preslatko |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da Biljana i meni je super ta salveta. Još davno sam ju kupila (nažalost samo jednu) u Mega Coloru i iskoristila sam jednu četvrtinu i zaboravila na nju. Nedavno sam je vidjela jedan uradak na forumu s tim motivom i potražih ju ponovo, i evo... Morat ću opet skočiti do MegaColora po još.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jako lijepo Mima,meni osobno se vise svidja zelenkasta ..nekako se vise stapa sa bojama na motivu.
|
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
I meni je bolja zelenkasta, izvlači boje sa salvete u prvi plan. inače su obadvije odlične.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve je predivno ali kutija mi je mraaaaaak, gdje si nabavila tako lijepu salvetu
|
|
![]() |
|
Da, možda je i meni zelena malo bolja iako i žuta uživo djeluje upečatljivije.
Mumice, salvetu sam naručila iz Perlice. Nalazi na petoj stranici salveta pod imenom "Salveta cvijetna girlanda". Na salveti ima puno različitog cvijeća a ja sam si izrezala samo plavo.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Vidim da ti je carica Sisi omiljeni motiv,lijepe kutijice s odgovarajućim dodatcima i bojama
![]() Daščice dobre paše i žuta i zelenkasta,mogu biti u paru,ne treba odluka,lijepo! |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Odličan je!
|
|
![]() |
|
bas je sladak
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Osvježavajuće!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bas je lijepa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
prekrasni radovi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |