Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
U 2k na ovom tanjuru sam utrljavala neku novu zlatnu boju iz tube. Teta u Lumosu je rekla da je to slično kao i uljana boja ali mi se baš i nije tako ponašala, kad sam ju namazala nije se dala uglancati i ukloniti s rada pa sam ju onda skidala s baby uljem. Na kraju se zlatna boja u pukotinama niti ne vidi. Ne znam da li ima nešto drugo, a što nije purpurina prah (ne volim purpurina prah) , a da je zlatne boje što bi se moglo utrljati u 2k pukotine. Što vi koristite?
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
meni je baš lijepa kutija i motiv je odličan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala. Kutija je malo živahna ali tko voli žive boje njemu je lijepa, a onima koji vole nježnije boje baš se i ne sviđa.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mene je stalak za cvijeće oduševio kad sam ga vidila i potpisujem šta je nada-m rekla.
I kutija mi se sviđa, yes! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Stalak za cvijeće je savršen i bez cvijeća
|
|
![]() |
|
Mislila sam na Interspar iz City Centra One.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Maima radovi su ti super. Samo reci gdje dodje taj Špar ja stara pa ne znam, Možda će Bibi znati.
|
|
![]() |
|
Hvala. Kutija mi je ljepša uživo. Moj fotoaparat crvene nijanse prikazuje drečavije nego što jesu.
Elza, stalak sam kupila prošle godine u Šparu. Tada sam ga izdekupažirala i poklonila svekrvi. Nedavno sam ga vidjela i zaključila da mogu ja to bolje napraviti i da bi mu dobro došao makeover pa sam ga sada preuredila. Nedavno sam vidjela takve stalke u Šparu pa pogledajte možda ih još ima.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
prekrasna kutija, ali stalak je baš poseban, gdje si ga kupila?
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
prekrasni radovi
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas je lijepa
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Osvježavajuće!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas je sladak
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Odličan je!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Vidim da ti je carica Sisi omiljeni motiv,lijepe kutijice s odgovarajućim dodatcima i bojama
![]() Daščice dobre paše i žuta i zelenkasta,mogu biti u paru,ne treba odluka,lijepo! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |