Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - fany- mojih ruku djelo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

fany- mojih ruku djelo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 17>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 16:01
evo malo mojih novih radova

Uploaded with ImageShack.us

ove siluete sam radila na vještačkoj koži (skaju)  tako što sam crtež prenijela na skaj a onda skalpelom sjekla ovo što je bijelo, imala negdje ove ravove i eto za jedan dan sam se ponovila
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 21:26

evo jedna šema i gotov rad
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 21:17
evo na brzaka nekih šema za jastučiće

nadam se da ćeš naći nešto za sebesmile78

Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 20:53
Draga Fany zanimaju me heklani jastučići ( četvrtasti), imam veliku želju da ih izradim ali nisam pronašla nikakve zanimljive mustre...smile79
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 18:55
Moram priznati da u ovaj dio foruma ne zalazim. Embarrassed No, ponukala me slika koju si ostavila u temi mog Gorskog vrta. Sad kad sam vidjela tvoje radove moram ti reći da si prava majstorica. Vjerujem da ćeš nam ubrzo pokazati i onaj prekrasni stoljnjak, čiju si shemu našla na netu.Thumbs%20Up
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 17:35
monna 1 , anaida hvala na posjeti i vjeri u mene a zato ću vam predstaviti jedan tek završeni stoljnjak

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 17:28
Fani, tvoje spretne ruke sigurno će ubrzo stvoriti novu čaroliju!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 19:32
Ajme, stvarno si majstorica! Uopće ne sumnja  da ćemo vidjeti uskoro i ovaj stoljnjak sa fotke smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 18:50
[

e ovu šemu i kako bi trebao izgledati stoljkak sam danas pronašla na netu i spremam se započeti raditi
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 18:39

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 18:33
hvala tomice a evo i nekoliko šema za heklanje ako ti se svid

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 10:19
Što bi rekle ove naše podravke, prigorke, zagorke ili šta već, srčeko si.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 17:01
nema na ćemu tomice , za mostarke sve neznam zašto ali oduvjek sam voljela taj grad i dan danas, a i moj sin je studirao u mostaru pa valjda sve to skupa samo pitaj tu sam a ima i drugih šema ako treba ćujemo se.smile78
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 10:30
Budem pokušala, ako zapnem znam da si tu..... još jednom hvala
Pozdrav iz sunčanog Mostara
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 10:22
Uh,  oprosti draga fany,  tek sam danas došla ovdje ....
H V A L A, H V A L A!smile79
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 16:50
jesi li vidjela draga nuna šta mi cvječarice svašta umijemo  smile79smile156
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 23:15
Prekrasni radovi Fany.Posebno mi se sviđa roza bluza.
Baš si vrijedna.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 15:19
pikolina neznam šta te interesuje javi pa ću pokušati posalati ti neke mustre a inače imaš i linkova mnogo na forumu odakle ja skidam šeme.
hvala na posjeti smile78
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 15:18
hvala vam na posjeti drage moje za tomicu  evo mustre od roza pletene bluze od konca

evo i tumačenje znakova:

- 1 petlja krivo
X 2 PETLJE UKRSTITI PRAVO ( podigneš na desnu iglu prvu petlju pa drugu pleteš pravo onda prvu ukstiš sa tom i nju pleteš pravo
I  1 petlja pravo
pve kose oznake u sredini nemogu na tastaturi naći ali one idu ovako 1 petlja pravo podići, onda 2 petlje zajedno pravo oplesti i onda podignutu petlju prebaciti preko 2 upletene.

nadam se da sam ti koliko toliko objasnila ako ima problema pitaj inače jako jednostavna mustra vidjećeš.
Na vrh
pikolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pikolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 13:06
 fany radovi su ti zaista prekrasni...nedavno sam se naučila heklati i jako dobro napredujem...molila bih vas za sheme jer teško dolazim do njih...pomozite
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.