Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mima35 - evo i mene
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mima35 - evo i mene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 58>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:39
joj, imam i ja takvu neku zlatnu iz tube koja se nije dala uglancati. a jesam griješila dok sam pokušala spasiti stvarLOLLOLLOL
a kako si lakirala poslije? zar nije ostalo masno od ulja?

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:57
Nisam ga još izlakirala i da, djeluje malo masno, baš se lijepo diskretno sjaji. Planiram ga pošpricati auto lakom jer sotille ne podnosi aqua lak. Imaš možda ti kakvu preporuku s čim izlakirati?
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 17:47
Originalno poslano od člana Mima35 Mima35 napisao:

A kako vam ovo izgleda? Ja se nikako ne mogu odrediti spram ovog uratka, nisam sigurna da li mi se sviđa ili ne sviđa? Kao da nešto fali. Imate li neke sugestije?

ja bi uzela bitumen i postarala bih sve rubove, a malo bih potegnula i po donjem smeđem dijelu (oko i ispod tegle) da ne bude jednolične boje. btw, i meni radovi znaju stajati po nekoliko dana (čak i tjedana Embarrassed) dok mi ne sine ideja za "točku na i".
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 17:48
zaboravih napisati : sviđaju mi se radovi Thumbs%20Up
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 20:43
Originalno poslano od člana Mima35 Mima35 napisao:

Nisam ga još izlakirala i da, djeluje malo masno, baš se lijepo diskretno sjaji. Planiram ga pošpricati auto lakom jer sotille ne podnosi aqua lak. Imaš možda ti kakvu preporuku s čim izlakirati?

mislim da bi auto lak mogao biti dobro rješenje obzirom na sotille i masnjikavu podlogu.

Originalno poslano od člana Bi-Biljana Bi-Biljana napisao:

i meni radovi znaju stajati po nekoliko dana (čak i tjedana Embarrassed) dok mi ne sine ideja za "točku na i".

sram me reći otkada mi stoji ono tamo nešto. više ni ne izgovaram na glas o čemu se radi - pravim se da ako ne kažem da problem ni ne postojiLOLLOLLOL

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 23:05

Da, nekad teba vremena i onda se ideja samo odjednom pojavi i to je to.

Bitumen? Hm, nisam još radila s njim, moram ga nabaviti i proučiti.
Imam nekakvu tekučinu iz Lumosa koja zatamni a struktura drveta se i dalje vidi, to sam i korisila na rubovima ove daske ali ona sve jednako zatamni.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 10:58
Napokon sam uspjela nešto malo namaljati sinoć.
Ovo je kolekcija kao poklon za današnju proslavu 106. rođendana moja 3 prijatelja. Pločice će služiti kao podmetači za vruću hranu a prijatelj koji ne gaji sklonosti prema kulinarstvu, ali voli slikarstvo i umjetnost, će dobiti "Provence" ovir za slike i kutijicu.

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 12:23
Mima ono s lavandom mi je super, i ostalo je jako lijepo.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 14:34
Ja moram izdvojit ovaj komplet s lavandom-dobro mi je poznata salveta, uvik je volim vidit, a naročito mi se
sviđa kako si te ti iskoristila.
Jako lip komplet! Super!!!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 15:11
okvir i kutija mi je uvijek ..bingo.smile71
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 19:12
svaki predmet je lijep na svoj način pa ne mogu ništa izdvojiti smile141
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 12:16
Evo i moje verzije kutije sa školjkama "ala delmare". Kutijicu sam već prije pofarbala u roza-crvene nijanse pa sam zato napravila crvenkastu varijantu.

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 15:32

Mima predivno je. Reci šta si stavila odozgo za školjke.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 22:00

Ma zapravo kutija je uživo čisti kič, simpatična ali kič. Stavila sam odozgor šljokice (one iz Offertissime), na šljokice sam poslagala školjkice i sve skupa zalila plastikom iz pištolja za ljepljenje plastikom (neki to zovu vrući silikon jer su ti plastični štapići zapravo silikon.) Dok se nije ohladilo izgledalo je lijepo a onda je silikon pobijelio pa mi je sve djelovalo muljavo. Onda sam još i odozgor stavila šljokice i sad je kičasto. Ako imate kakav prijedlog kako popraviti stvar samo recite. Možda sve skupa prefarbam metalic plavom bojom ili mješavinom metalik plave i srebrne, pa ću vidjeti šta će ispasti. S ovom kutijom nikako nemam sreće, šta god sam probala od nje napraviti nije uspjelo.

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 22:23
Vidim da ti nisu "sjele" šljokice, a iskreno, nisu ni meni uz ove školjke.
Da nije tih šljokica, sve bi bilo drugačije.
Ne znam hoćeš uspjet dobro prefarbat da ne takneš školjke....osim da prefarbaš i njih pa ih nečim "postaraš" ili posrebriš.
Čini mi se neloša kombinacija plave i srebrene, ali ne pomiješane i u jednom namazu. Sad je i pitanje hoće li se šljokice prekrit bojom....a možda ispadne i dobro, onako diskretno svjetlucanje kroz plavu boju, kraj spužvicom posrebrenih (plavih ?) školjki.
Ako nemaš nekih ideja, a ne želiš je ovakvu, ja bih osobno, skinula sve-lakše je skinut ovaj silikon nego nešto što sam ja bila, takoreći, zacementirala
na jednu veliku kutiju.
Kad sam vidila rezultat, pao mi je život, onda sam sve skidala pola dana...i još stoji i čeka neku bolju ideju.
Skupo sam platila tu kutiju, pa baš hoću da budem bar koliko-toliko zadovoljna.
Ne znam kako je silikon tako pobijelio-meni je malo, al vrlo malo-tako da se ipak vide kamenčići koje sam stavljala ispod...a ko će ga znat-možda različiti proizvođači, različit silikon...
Usput da ti kažem-daaavno sam radila baš ovakvu kutiju i nisam ni ja imala sreće s njom-stalno sam je mijenjala: farbala pa strugala....
ufff, ta srca što su zeznuta
Sto ljudi, sto ćudi, pa tako i ukusa-moj je rekao ovo,
nadam se da mi nećeš zamjerit na ovim antišljokičastim rečenicama, al ne da mi se lagat, jer i za svoje radove tražim iskrene komentare.   
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 17:44
Ništa od preinake crveno-šljokave kutije. Moja kćer ju definitvno ne da van iz svoje sobe.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 17:50
Evo par novih radova. Imala sam zadane teme - suncokreti i pčelice.

Kutija sa suncokretima. Kutija je bila sama po sebi lijepa pa ju nisam htjela puno bojati i dodavati nikakve efekte jer bi bila prekičasta.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 17:56
Ovo je velika keramička pločica na koju sam zalijepila salvetu. Trebala bi poslužiti kao dekorirana podloga na koju će se složiti nekakva instalacija. 
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 17:58
I keramička pločica sa pčelicama koja će se objesiti.

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 19:50
krasni radovi...kutija mi je favorit,bas po mom gustu.smile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.