Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 58> |
Korisnik | ||
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
|
svaki predmet je lijep na svoj način pa ne mogu ništa izdvojiti
![]() |
||
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
okvir i kutija mi je uvijek ..bingo.
![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
Ja moram izdvojit ovaj komplet s lavandom-dobro mi je poznata salveta, uvik je volim vidit, a naročito mi se
sviđa kako si te ti iskoristila. Jako lip komplet! Super!!! ![]() ![]() |
||
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Mima ono s lavandom mi je super, i ostalo je jako lijepo.
|
||
![]() |
||
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
|
Napokon sam uspjela nešto malo namaljati sinoć.
Ovo je kolekcija kao poklon za današnju proslavu 106. rođendana moja 3 prijatelja. Pločice će služiti kao podmetači za vruću hranu a prijatelj koji ne gaji sklonosti prema kulinarstvu, ali voli slikarstvo i umjetnost, će dobiti "Provence" ovir za slike i kutijicu.
|
||
![]() |
||
|
Da, nekad teba vremena i onda se ideja samo odjednom pojavi i to je to. Bitumen? Hm, nisam još radila s njim, moram ga nabaviti i proučiti.
Imam nekakvu tekučinu iz Lumosa koja zatamni a struktura drveta se i dalje vidi, to sam i korisila na rubovima ove daske ali ona sve jednako zatamni.
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
mislim da bi auto lak mogao biti dobro rješenje obzirom na sotille i masnjikavu podlogu.
sram me reći otkada mi stoji ono tamo nešto. više ni ne izgovaram na glas o čemu se radi - pravim se da ako ne kažem da problem ni ne postoji ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
|
zaboravih napisati : sviđaju mi se radovi
![]() |
||
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
||
![]() |
||
|
ja bi uzela bitumen i postarala bih sve rubove, a malo bih potegnula i po donjem smeđem dijelu (oko i ispod tegle) da ne bude jednolične boje. btw, i meni radovi znaju stajati po nekoliko dana (čak i tjedana
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nisam ga još izlakirala i da, djeluje malo masno, baš se lijepo diskretno sjaji. Planiram ga pošpricati auto lakom jer sotille ne podnosi aqua lak. Imaš možda ti kakvu preporuku s čim izlakirati?
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
joj, imam i ja takvu neku zlatnu iz tube koja se nije dala uglancati. a jesam griješila dok sam pokušala spasiti stvar
![]() ![]() ![]() a kako si lakirala poslije? zar nije ostalo masno od ulja? |
||
![]() |
||
|
Tatjana, hvala na savjetu. Imam nekih sitnih šljokica u pričuvi pa ću isprobati s njima. Nije mi palo do sada na pamet da bi ih mogla probatu utrljati. |
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Pogledaj moj rad sa andjelima tu se malo vidi na 31 strani.
|
||
![]() |
||
|
Draga moja ašto bi bilo da kažemo da ne vredi, radovi su ti super. Ja sam za 2 K uzela sjenilo za oči i njime
utrljala, a zadnje što sam napravila je da sam u pukotine utrljala šljokice zlatnog praha - nije gladak već je malo šljokast, i savršeno ispada. Ima jedan izvanredan sjaj, isto kupljeno u Ofertisimi, nekih 8 kn. |
||
![]() |
||
|
Iako sam stavila link i na ideje s interneta evo i ovdje ću ga staviti, skroz jednostavno i zanimljivo za napraviti (samo malo treba upregnuti muževe). Pogledajte kako napraviti stalak za cvijeće koji može poslužiti kao idealna podloga za decoupage:
http://www.youtube.com/user/TheKljuc13#p/u/16/S-VVWGvluHI
A ima i još nekih super ideja primjenjivih u svakodnevnom životu.
|
||
![]() |
||
|
Drago mi je da vam se sviđaju moji radovi, ali ja volim i konstruktivnu kritiku i uvijek rado čujem savjete i sugestije što i kako popraviti.
Dorina, to je Sotille.
|
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
slazem se u cjelosti sa omnia v. |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
Radovi su savršeni,,,svaka čast...samo rijeći hvale...
|
||
![]() |
||
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Meni se baš jako sviđa ova daščica i tanjur mi je prekrasan
Koji je 2k na tanjuru medium ili sotille?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |