Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Korisnik | ||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
joj, imam i ja takvu neku zlatnu iz tube koja se nije dala uglancati. a jesam griješila dok sam pokušala spasiti stvar
![]() ![]() ![]() a kako si lakirala poslije? zar nije ostalo masno od ulja? |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
|
Nisam ga još izlakirala i da, djeluje malo masno, baš se lijepo diskretno sjaji. Planiram ga pošpricati auto lakom jer sotille ne podnosi aqua lak. Imaš možda ti kakvu preporuku s čim izlakirati?
|
||
![]() |
||
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
|
ja bi uzela bitumen i postarala bih sve rubove, a malo bih potegnula i po donjem smeđem dijelu (oko i ispod tegle) da ne bude jednolične boje. btw, i meni radovi znaju stajati po nekoliko dana (čak i tjedana
![]() |
||
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
||
![]() |
||
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
|
zaboravih napisati : sviđaju mi se radovi
![]() |
||
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
mislim da bi auto lak mogao biti dobro rješenje obzirom na sotille i masnjikavu podlogu.
sram me reći otkada mi stoji ono tamo nešto. više ni ne izgovaram na glas o čemu se radi - pravim se da ako ne kažem da problem ni ne postoji ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
|
Da, nekad teba vremena i onda se ideja samo odjednom pojavi i to je to. Bitumen? Hm, nisam još radila s njim, moram ga nabaviti i proučiti.
Imam nekakvu tekučinu iz Lumosa koja zatamni a struktura drveta se i dalje vidi, to sam i korisila na rubovima ove daske ali ona sve jednako zatamni.
|
||
![]() |
||
|
Napokon sam uspjela nešto malo namaljati sinoć.
Ovo je kolekcija kao poklon za današnju proslavu 106. rođendana moja 3 prijatelja. Pločice će služiti kao podmetači za vruću hranu a prijatelj koji ne gaji sklonosti prema kulinarstvu, ali voli slikarstvo i umjetnost, će dobiti "Provence" ovir za slike i kutijicu.
|
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Mima ono s lavandom mi je super, i ostalo je jako lijepo.
|
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
Ja moram izdvojit ovaj komplet s lavandom-dobro mi je poznata salveta, uvik je volim vidit, a naročito mi se
sviđa kako si te ti iskoristila. Jako lip komplet! Super!!! ![]() ![]() |
||
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
okvir i kutija mi je uvijek ..bingo.
![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
|
svaki predmet je lijep na svoj način pa ne mogu ništa izdvojiti
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Mima predivno je. Reci šta si stavila odozgo za školjke. |
||
![]() |
||
|
Ma zapravo kutija je uživo čisti kič, simpatična ali kič. Stavila sam odozgor šljokice (one iz Offertissime), na šljokice sam poslagala školjkice i sve skupa zalila plastikom iz pištolja za ljepljenje plastikom (neki to zovu vrući silikon jer su ti plastični štapići zapravo silikon.) Dok se nije ohladilo izgledalo je lijepo a onda je silikon pobijelio pa mi je sve djelovalo muljavo. Onda sam još i odozgor stavila šljokice i sad je kičasto. Ako imate kakav prijedlog kako popraviti stvar samo recite. Možda sve skupa prefarbam metalic plavom bojom ili mješavinom metalik plave i srebrne, pa ću vidjeti šta će ispasti. S ovom kutijom nikako nemam sreće, šta god sam probala od nje napraviti nije uspjelo. |
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
Vidim da ti nisu "sjele" šljokice, a iskreno, nisu ni meni uz ove školjke.
Da nije tih šljokica, sve bi bilo drugačije. Ne znam hoćeš uspjet dobro prefarbat da ne takneš školjke....osim da prefarbaš i njih pa ih nečim "postaraš" ili posrebriš. Čini mi se neloša kombinacija plave i srebrene, ali ne pomiješane i u jednom namazu. Sad je i pitanje hoće li se šljokice prekrit bojom....a možda ispadne i dobro, onako diskretno svjetlucanje kroz plavu boju, kraj spužvicom posrebrenih (plavih ?) školjki. Ako nemaš nekih ideja, a ne želiš je ovakvu, ja bih osobno, skinula sve-lakše je skinut ovaj silikon nego nešto što sam ja bila, takoreći, zacementirala na jednu veliku kutiju. Kad sam vidila rezultat, pao mi je život, onda sam sve skidala pola dana...i još stoji i čeka neku bolju ideju. Skupo sam platila tu kutiju, pa baš hoću da budem bar koliko-toliko zadovoljna. Ne znam kako je silikon tako pobijelio-meni je malo, al vrlo malo-tako da se ipak vide kamenčići koje sam stavljala ispod...a ko će ga znat-možda različiti proizvođači, različit silikon... Usput da ti kažem-daaavno sam radila baš ovakvu kutiju i nisam ni ja imala sreće s njom-stalno sam je mijenjala: farbala pa strugala.... ufff, ta srca što su zeznuta ![]() ![]() Sto ljudi, sto ćudi, pa tako i ukusa-moj je rekao ovo, nadam se da mi nećeš zamjerit na ovim antišljokičastim rečenicama, al ne da mi se lagat, jer i za svoje radove tražim iskrene komentare. ![]() |
||
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
||
![]() |
||
|
Ništa od preinake crveno-šljokave kutije. Moja kćer ju definitvno ne da van iz svoje sobe.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
krasni radovi...kutija mi je favorit,bas po mom gustu.
![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |