Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Razmnožavanje biljaka i cvijeća
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kada i kako sijati?
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kada i kako sijati?

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 09:32
i ja san se upustila u avanturu sijanja! posijala san svašta nešta pa ću vidjeti šta će biti! od svega posijanog san ostavila po malo da, u zlu ne trebalo, ponovim postupak!
inače nisan nikad sijala puno, prošle godine dragoljub, direkt u vrt, uspjelo mi je!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 09:22
Krećem sa niskim dalijama. Vidjet ću hoće li išta krenuti. Trebam nešto dobro za moj drvenjak ,ima li tko kakav savjet što tu da posijem? Do sada sam imala niske pelargonije,surfinije,prkose sijem svake godine i nikada mi ne niknu.

Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 09:12
dobrodošla Yoyo! Smile

Što da ti kažem, ja sam ove godine išla prvi put sijati, i ništa ne bi niklo da mi cure ovdje nisu pomogle Smile
Svaka biljka ima svoje zahtjeve koje je potrebno ispuniti da proklija... slobodno pitaj i sigurno će se naći netko sa iskustvom tko će te uputiti Smile

Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 09:12
Morana link je malo neprimjetan, ali krenuti ću sa popunjavanjem svako malo kako ću stići, i trud će se isplatiti.
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 09:09
Nemam sreće kod sijanja cvijeća i ne znam što radim krivo, puno puta sam isprobavala na razne načine ali neide i neide. Imam mali cvijetnjak koji njegujem i kada se sve razraste i procvijeta izgleda kao mala cvjetna džungla.
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 09:06
evo da se pokrene i ova tema, baš sam na nju naletila i bilo bi mi drago da bude aktivna.To je sve što nam za početak treba.

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 21:16
Odlična ideja. smile141
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 19:10
slucajno sam na letio na ovo.

vrlo je interesantna ideja. ali trebala bi biti istaknutija.tj. otvori posebnu temu sa ovim linkom u prvom postu opisi sve sta treba i kako treba raditi. i biti ce zainteresiranih.
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 12:33
meni se čini da link ovako nitko i ne primjećuje Smile ili se samo ignorira jer nije im zanimljivo... Tongue
ma, čim mi prođu ispiti, pozabaviti ću se i ja malo više tim, makar upisat ove biljke sve koje sam sebi tražila i imam podatke za njih... pa makar služilo samo meni...
Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 14:32
Ajde Jelsa,nakrcaj malo podataka.Ja ne pišem datume. Morana odlična ideja,možda je trebalo odmah i otvoriti novu rubriku,ovako će se link izgubiti za neko vrijeme.
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 20:18
hvala Smile eto da i ja pokušam nekako doprinijeti, pomoći, zauzvrat za sve ono što sam dobila tu... Smile
Na vrh
jelsa_ View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelsa_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 18:13
Morana ,ljepa ideja,dobrodošla inovacija
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 17:58
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AmNXM6Qw3t61dEs4a0RScFlRWkdUT1ZkdTEtdEZzc2c&hl=en&authkey=CIv-_pEM

eto to bi bio link... ovo bi bio samo ogled kako bi to izgledalo... probajte, kliknite bilo gdje... jednom da bi napisali nešto u kućicu, dvaput da promijenite što je upisano već... jedino je još uvijek mi problem što se ne može poredati po abecedi ali jednostavnom kombinacijom tipaka ctrl i slova f možete pronaći ono što vas zanima, zasad dok ne pronađem rješenje za to...

sve ideje što bi se moglo dodati, maknuti i slično su dobrodošle Smile
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 17:07
vidjet ces, bit ce jako lagano... doslovce na razini da kliknes i upises biljku i sto znas o njoj :)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 16:42
Naravno Morana ako imaš volje, samo moraš nama koji smo informatički skoro pa nepismeni objasniti kakve podatke trebaš!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 16:29
vidim da je ova tema napuštena, a nekom tipa ja je jako korisna... i mislim da bi se mogla ostvariti ideja o onoj tablici koju ste spominjale na početku... i to vrlo lako, a i nije problem naučiti kako sve to funkcionira... radi se o najobičnijoj excel tablici na internetu, koju možemo staviti da svatko može uređivati tko ima link, a njega bi stavili ovdje tako da svatko može dodati koju biljku želi i podatke o njoj... pa ako ima tko zainteresiran, budući da imam dosta informatičkog znanja, dala bih se na ostvarivanje toga, naravno uz vašu pomoć što se tiče podataka i ideja... odmah ću krenuti na stvaranje početka, imam neke idejice za početak... vrlo lako se to nadogradi...
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 17:06
jel mi netko zna pomoći oko mimoze. velika mi je želja da je kupim, al nemam pojma kako je sačuvati.Cry
Na vrh
luna View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 59
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 08:42
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Nisam ni ja sijala mak.Što se sam rasije to imam.No,mislim da bi ga ipak trebala prekriti sa malo zemlje.
Ja to gledam ko i svaku drugu sjetvu.Kad se sami rasiju,ne pokrivamo to sjeme zemljom,no sve što sijemo prekrijemo malim slojem zemlje.
Meni se sam rasijavao dvije godine, a onda nestao.Unhappy
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 13:37
Josipa i moji su bili tanki.Trebala si ih ostaviti da ojačaju...Ja sam ih sijala gusto,bili su tanki!
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 20:31
Danas pogledam a moji makovi nikli ali tanki kao dlake.Sve sam ih počupala,nemam više živaca zezati se. Izgleda da sam ih prerano posijala. .Posijat ću još jednu turu kasnije možda imadnem više sreće.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.