Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 125> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Za razliku od tebe ja imam dosta prozora i to velikih, ali nemaju istaku na koju bi mogla staviti lončanice
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je pravi zelenolisni raj
![]() fikus je ogroman ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala i dođi mi opet!
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Anastazija , prosetala sam svim stazama tvojeg parka bila sam ti i u kuci . Sve sto sam vidjela odusevilo me je i zelim ti da ti sve uspije onako kako si si ti zamislila !
Predivno ! ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I da, ako se zelenilo previše proširi morat ću nekoga izbaciti iz kuće (a to neće biti biljke)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bako, ovo je dio mog zelenila,nađe se toga još.
Svašta je već prošlo kroz kuću, nešto se uništilo, nečemu je prošao "rok trajanja" (to se ja tješim). Nije bi baš uvijek lako naći adekvatno mjesto za sve biljke, pa sam s vremenom ostavila ono kaj mi najbolje uspijeva. Sad su to već stvarno velike biljke za koje treba dosta mjesta. Kako nemam puno prozora nego vrata prema terasi, tako mi i paše da su velike jer stoje na podu. U staroj kući sam cijeli kuhinjski prozor imala pun ljubičica u svim bojama, ali su mi se nakon preseljenja s vremenom sve uništile. Tu jednostavno nemam odgovarajuće mjesto za njih. Tješi me kaj mi tu, na blagavaonskom prozoru, lijepo uspjevaju orhideje, pa sad uživam u njima. Sad sam odlučila po tom principu saditi i u vrtu - samo ono kaj mi hoće tu uspijevati. Previše je već biljaka prošlo kroz njega i uništilo se ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ima li mjesta u kući za vas?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima koji su navratili u moj vrt i dođite mi ponovo!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anastazija, biljkice su ti zaista zdrave, lijepe, velike!! A meni se jako sviđa i unutarnje uređenje tvog doma (koliko se nazire na slikicama!!).
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo sam pogledala orhideje,onda sam brojila fikuse benjamine,a onda sam pogledala i ostalo sobno cvijeće da se ne uvrijedi,sve ti je tako lijepo zdravo i njegovano!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
krasnog bilja imas samo da nam pozuri proljece
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
S obzirom na to da u vrtu i dalje nema ništa novoga , pokazat ću vam još malo svog sobnog bilja. Slike nisu baš dobre jer je slikano prema svjetlu, pa molim da mi oprostite (nemam sada fotić pa nemogu ponoviti).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na ficuse benjamine sam osobito ponosna jer sam većinu sama pelcala od malih grančica, a vidite ih sada ! Filadendron je bio mali i skoro bačen ali sam ga ja spasila. Puzajući filadendron je bio prvi cvijet koji sam dobila od rođakinje kad sam se udala (znači imam ga već skoro 22 godine), a dracenu oko 20 godina. |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne orhidejice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepe su ti orhideje!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau orhideja,kod mene uvijek izazivaju divljenje i neki čudan osječaj poštivanja
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne su
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kamenje, zelenje, maćuhice, super dekoracije sve ima neku osobnost divno je, a orhideje su zaista posebne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Predivne su orhideje
|
|
![]() |
|
Danas vas pozdravljam sa slikama svojih orhideja jer nemam novih slika vrta
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ccccccccccccc..kućica u cvijeću hm
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |