Babotok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 207> |
Korisnik | ||
Pupsy ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evo ja sam nova na forumu pa sada prolistavam a ove tvoje slike
Toni me ostavile bez teksta.. Pozdrav svim tvojim vrijednim domaćicama u Babotoku iz Daruvara.. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
|
toni, navratim ja do tebe u taj gradić iz snova po malo cvjeća i na kolačiće, njamić
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
Nemamo.ako prolazis tuda navrati
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Babotok me oduševio. Imate li vi tamo kuće za iznajmit, da se mi nauživamo u ovakvoj ljepoti! Još jednom - PREDIVNO!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
![]() ![]() ![]() ja nemam komentara na ovu ljepotu |
||
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
bez teksta sam
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
toni kako je vama lijepo...
![]() slike su stvarno super, a mogu misliti kako to sve izgleda uzivo ...i tako mi je drago da sam otvorila ovu temu jer vec danima trazim sliku i naziv biljke sto cvjeta bijelim kuglastim cvjetovima - tj. cvjetovi su u kuglastim skupinama i sad sam je tu vidjela ![]() bas sam u nedjelju donijela povaljenicu i za prvu ruku sam je posadila u plasticnu posudu - dok se ne smislim gdje cemo s njom i kakve uvjete voli i treba |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
toni prekrasno, fotke su ti za 10, a o uređenju mjesta mislim da ne moram ni govoriti
![]() |
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Kakva lepota
![]() ![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
Pa ima i onih koji do svojih okucnica nista ne drze,ali su u manjini.Kad se samo sjetim kako je bilo prije desetak godina,trava,koprive sve zarasceno.
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Admin i lana kažu "raj", e pa ništa drugo, ako raj postoji, onda sigurno izgleda kao tvoj dio Babtoka.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
|
stvarno prekrasno, sad kad pogledam ovaj raj zapitam se zašto ja živim u ovom kamenjaru
![]() |
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
Predivno TOni!!!!! stvarno imas lijepo mjesto u kojem zivis!!!!
Da barem kod mene susjedi se tako trude oko vrta i kuce pa da i ja zivim u raju kao ti!!!!
|
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Evo ti link na isti!!! ![]() http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=27 |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Ja ga imam sad drugu godinu i visok je oko metar i pol.Svakako da mu ne smeta zima.Razmnozava se povaljivanjem donjih grancica i u proljece se odvoji od maticnog grma.
![]() |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Moje srce kad to više ne bude moglo trpiti sjesti će u auto i otići vidjeti u živo, a kad ja dođem tamo zna se ..... ne vraćam se dok sve pelcere ne užicam. PJEKJASNO - PJEKJASNO i PJEKJASNO |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Kaj me netko zvao??? ![]() I moje srce je već prije nastradalo, pa nek se sad i ostali dive tvojim slikama!!! ![]() |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
To je Andrea kriva ako vasa srca ne izdrze.Ona me nagovorila da dođem tu :)
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
ma to je samo pocetak,a sta dok dođu sve fotke.Drago mi je da Vam se dopadaju fotke odnosno cvijece ,Samo ja imam problem moj komp nekako sporo radi a i kod uloopada ne klapa bas kako treba.Sve napravim i slika se nece direktno otvorit .Negdje je nekakova greska
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 207> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |