Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 125> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svakom novom slikom otkrivaš nešto posebno lijepo u tvom vrtu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super izgleda po ovom zidu, naravno da je ljepši kad su crvene bobice na njemu!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jako je zgodan cotoneastar na ovom zidu koje je gotovo iste boje kao i bobice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ugodno me je iznenadilo što sam vidjela ( a svratih samo na tren )
predivne su ti ove viseće grančice preko zida ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cotonasteri su jako narasli i svako malo ih moram rezati. Crvene bobice više nema niti jedne, jer svaku jesen dođe jato kosova i ne odlaze dok ne pojedu sve bobice sa njih i vatrenih trnova.
![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Osjeti ono da i ja njega volim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće i vidi se da te voli kad je tako dugo s tobom
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....prvi put u tvom vrtu...
....krasan veliki vrt sa puno cetinjaca!!
....odusevila me starost tvojih kucnih biljaka...volim dracene pa se ljutim sto sporo rastu...sad tek vidim sto znaci dracena od 20 godina!!!!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prošetala i sretan Dan žena i tebi
|
|
![]() |
|
Svim mojim današnjim posjetiteljicama
od srca želim sretan Dan žena ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana, nas dvije kao po dogovoru - dok sam ja u tvom vrtu ti si u mom !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne kućne biljke impozantne veličine!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
I jesam Triša, to su stvarno zahvalne biljčice i jako ih volim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zaista možeš biti ponosna na svoje fikuse, jer još malo pa će biti prava šuma - predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasno sobno bilje zasigurno uživaš u svom zelenom domu!
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivne sobne biljke, orhideje su mi posebno pijepe.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Anastazija po prvi put sam u tvome vrtu.Uživala sam razgledajući.Posebno mi se sviđaju orhideje i znam sigurno da ću često biti u tvome vrtu posebno sada u sezoni kada bude sve rascvijetano i mirisno.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Draga misty,
kod mene si uvijek dobrodošla i nadam se da ću te češće moći ugostiti. Ako ti se sviđa samo ti dolazi i uživaj ! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |