vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro si naslutila, polygala je ljepotica sa ljubičastim cvijetićima!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
E super,sad znam njen naziv!
I mi smo lani pokušali s reznicama,ali nije išlo. Pogledati ću ja sljedeći put u Zadru cijenu pa ti javim. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ivančice, predivne slikice, tulipani su jako,jako lijepi, posebni!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() A kad god vidim vrtnog patuljka sjetim se jednog iz djetinjstva, bio je krasan i sladak i živ još dok sam bila već poodrasla... Bog zna kud je otputovao....
![]() |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Triša,tulipani su zaista prekrasni,šteta što im cvijet traje samo desetak dana!
Baka,nećeš vjerovati ako ti kažem da sam isti dan kupila tog puža i sredstvo protiv puževa,ona plava zrnca! Zaista je istina! Žao mi ih je,ali morala sam,sve su mi lišće od jaglaca pojeli!A sad su već i jagode počele,a njima se svi najviše veselimo. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Imaš lijepo cvijeće i okućnicu iz bajke, ali najdraži mi je Ogi. Moja pekinezerica je lani okotila 6 štenaca. Jednog je uzela susjeda i nazvala ga Ogi. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ogi.slatkiš
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kamen, miris mora nadopunjen bojama i cvjenim mirisima. Ima li ičega ljepšega!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Natly,mislim da sam vidila tvoje ljubimce na temi "kućni jlubimci",ako se dobro sjećam. Ogi je često ime,ima ih puno u mom mjestu!Na toj slici je Ogi u luku moje tete iako mu svi stalno vičemo da ne smije to raditi.Jučer je skoro cijeli luk šapama povadio!
mali kaktus,lucy,misty-da,hvala vam na posjeti,uvijek ste dobro došli u moj vrt! Inače,jučer sam skoro cijeli dan provela u vrtu,trava raste ko' luda! MM mi je obećao napraviti malo jezerce,to mi je već dugo velika želja,pa sad razrađujemo neke ideje! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ja radim u vrt,a Ogi me cijelo vrijeme promatra s balkona... By the way-danas mu je 4.rođendan! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Super Ivancice, A Ogi je slatkis pravi! :)Predivna ti je ta viola, prvi put vidim...
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasan krajolik!
Da mi je malo skoknuti....mmmm ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |