Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 133> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dude, ovo sa pampasicom si super srihtala, a zidići su prva liga
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
netko nam je bio vrijedan,
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pa da, nije samo Lave majstorica!
Već i mama! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala vam svima dobar je podstrek i preko interneta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
a sad malo plavoga..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Plavo je divno
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() tulipana i smiješno niske kockavice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ok sad me sara dobro instruirala za stavljanje slikica ..kaj bi ja da te nemam saro
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kale su potjerale neznam dal će dati i cvijet posadila sam ih početkom 2mj
![]() klematisi su počeli tjerat
![]() amarilisi neki su dali cvijet neki samo list a neki niti trc
![]() ![]() šumarica presađena iz polja inače je krasno roza prema ljubičastom ali nikako nisam mogla uslikat boju
![]() juhuu
![]() ova hauchera je baš čudna stari i novi listovi ka da nisu iz iste biljke
![]() lantane se polako bude
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
i za kraj danas smo Lavanda i ja bile kod naše nove forumašice ivančice flower..koja je simpatična mlada žena odlučila živjeti sa svojim isto simpatičnim suprugom na Murteru u jednoj krasnoj uvali ali je dosta usamljena odnosno samo je njihova kuća tamo..s jedne strane lijepo i more im je tik uz kuću ali po zimi kad udari jako jugo vijerujem nije svejedno u svakom slučaju blizina mora odnosno posolice bi mogao biti mali problemčić za vrt odnosno za neke biljkice..u svakom slučaju mi smo popile kavu i imale mira za čakulu dok je moja Lave isto našla prijatelja za igru
![]() ![]() baš je sladak
i navečer kad smo se vratile kući na balkonu nas je dočekao prvi macaklin
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Potvrđujem Bergenijino mišljenje to nije heucera nego geranum - iglica, jednostavna biljka sa lijepim ljubičastim cvijetovima....
Duda proljeće je stiglo i preljepo je u vrtu...Zavidim ti što ti ostići i lantane prežive, moje se uglavnom smrznu...Tvoja lantana nije bila u vrtu i izgleda ok...Preslatke su ti mlade kobeje, kad si ih posijala? Ja imam nekoliko sjemenki od moje lanjske, moram posijati, valjda će niknuti....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je sve rascvjetano, a ono kaj veliš da cvjeta heuchera, mislim da je tiarella.
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
sada sam ponovno sve pregledala, vrt ti divno napreduje, svuda se prepoznaje ta tvoja ruka mala...gledam tu heuheru i mislim si da su one zapravo kameleon biljke, i u tome je i jedna od njihovih čari..ova žuta gailardija je divna, di si ju kupila, kod Mire? Ja sam ih sijala, ali nula bodova...jel mi se čini ili zaista ima srebrnaste listove?
Lave je fino narasla preko zime, baš je slatkica...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ahoj cure...i meni ono sliči na iglicu bumo vidli kad procvijeta...jagoda kako misliš da moja lantana nije u vrtu ? pa jesu sve al moram priznat da mi neke ne izgledaju živo al čekat ćemo i vidjet,cobee sam posijala 6.3 i iznikle su za 10dana sve sad već imaju drugi list baš se veselim,Anastazija iskreno nemam pojma koja je to hauchera zato dbro bi mi došlo da ih identificirate
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve buja i cvjeta, a ovo mi je prelijepo!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Oooooo, ovdje je bilo puno krasnih sličica.
Vrt cvate i buja, a i Lavanda s njim, krasna djevojčica |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ovo ti nije heuchera, rekla bih da je tiarella, ali da je krasna - JE! Točno će se znati kad ti Baka Bea navrati u vrt. ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ma sve 5, al plavo cvijeće
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |