Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 133>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 14:13
Dude, ovo sa pampasicom si super srihtala, a zidići su prva liga Thumbs%20Up bome si prava vrijednica Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 14:15
netko nam je bio vrijedan, ClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 14:37
Pa da, nije samo Lave majstorica!
Već i mama!Tongue
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 16:39
Baška Voda
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 22:38
hvala vam svima dobar je podstrek i preko interneta Thumbs%20Up

vrsta salvije prepuna pupoljaka i cvast će do kraja 11mj
fuksija se fino oporavlja
ova hauchera ima baš lijepi cvijet
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 22:44
salvija prepuna pupoljaka, krasna je, a heuchera je divna i list i cvijet...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 22:57
a sad malo plavoga..
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 23:26
Plavo je divno smile213
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 23:35
malo žutog
tulipana i smiješno niske kockaviceprvi cvijet žute gailardije
damaščanska ružica napreduje drago mi je jer me podsijeća na dragu forumašicu
 malo šarenila

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 23:38
ok sad me sara dobro instruirala za stavljanje slikica ..kaj bi ja da te nemam saroWink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 00:15
kale su potjerale neznam dal će dati i cvijet posadila sam ih početkom 2mj

klematisi su počeli tjerat

amarilisi neki su dali cvijet neki samo list a neki niti trc

šumarica presađena iz polja inače je krasno roza prema ljubičastom ali nikako nisam mogla uslikat boju

juhuu Baka Bea prva  hosta

ova hauchera je baš čudna stari i novi listovi ka da nisu iz iste biljke

lantane se polako bude

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 00:30
i za kraj danas smo Lavanda i ja bile kod naše nove forumašice ivančice flower..koja je simpatična mlada žena odlučila živjeti sa svojim isto simpatičnim suprugom na Murteru u jednoj krasnoj uvali ali je dosta usamljena odnosno samo je njihova kuća tamo..s jedne strane lijepo i more im je tik uz kuću ali po zimi kad udari jako jugo vijerujem nije svejedno u svakom slučaju blizina mora odnosno posolice bi mogao biti mali problemčić za vrt odnosno za neke biljkice..u svakom slučaju mi smo popile kavu i imale mira za čakulu dok je moja Lave isto našla prijatelja za igru

baš je sladak

i navečer kad smo se vratile kući na balkonu nas je dočekao prvi macaklin

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 00:40
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Ovo se može nazvati pravom kolekcijom heuchera.....Clap
...........štrumfeta preslatka.....
možda griješim.......ali čini mi se da ovo nije heuchera već neka vrsta geraniuma ili tako nešto ..............

Potvrđujem Bergenijino mišljenje to nije heucera nego geranum - iglica, jednostavna biljka sa lijepim ljubičastim cvijetovima....
Duda proljeće je stiglo i preljepo je u vrtu...Zavidim ti što ti ostići i lantane prežive, moje se uglavnom smrznu...Tvoja lantana nije bila u vrtu i izgleda ok...Preslatke su ti mlade kobeje, kad si ih posijala? Ja imam nekoliko sjemenki od moje lanjske, moram posijati, valjda će niknuti....Big%20smileBig%20smileWink
sutra je novi dan
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 11:13
Prekrasno je sve rascvjetano, a ono kaj veliš da cvjeta heuchera, mislim da je tiarella.
smile78 za tebe i Lave
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 11:38
sada sam ponovno sve pregledala, vrt ti divno napreduje, svuda se prepoznaje ta tvoja ruka mala...gledam tu heuheru i mislim si da su one zapravo kameleon biljke, i u tome je i jedna od njihovih čari..ova žuta gailardija je divna, di si ju kupila, kod Mire? Ja sam ih sijala, ali nula bodova...jel mi se čini ili zaista ima srebrnaste listove?
Lave je fino narasla preko zime, baš je slatkica...
lijepi pozdrav
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 11:51
ahoj cure...i meni ono sliči na iglicu bumo vidli kad procvijeta...jagoda kako misliš da moja lantana nije u vrtu ? pa jesu sve al moram priznat da mi neke ne izgledaju živo al čekat ćemo i vidjet,cobee sam posijala 6.3 i iznikle su za 10dana sve sad već imaju drugi list baš se veselim,Anastazija iskreno nemam pojma koja je to hauchera zato dbro bi mi došlo da ih identificirate Thumbs%20Up 
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 12:16
Sve buja i cvjeta, a ovo mi je prelijepo! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 12:32
Oooooo, ovdje je bilo puno krasnih sličica.
Vrt cvate i buja, a i Lavanda s njim, krasna djevojčica
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 13:14
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

ova hauchera ima baš lijepi cvijet

Ovo ti nije heuchera, rekla bih da je tiarella, ali da je krasna - JE!
Točno će se znati kad ti Baka Bea navrati u vrt.smile96
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 13:17
ma sve 5, al plavo cvijećesmile93
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.