Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109110111 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 09:14
istina Lantana ona mi cvijeta jako dugo malo otkinem cvijetek koji se suši pa produljujem cvatnju skoro da se preklapa sa našom domaćom vrstom tako da stalno imam lavande u vrtu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 09:36
Prelijep vrt. opasna gazdarica (bravo za pampas travu u sredini dvorišta - originalno i prekrasno) jako puno raznolikog cvijeća već cvate i vrt je prelijep!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 14:19
hvala bergi Big%20smile ...danas je predivan dan skoro ljetni inače na našoj pješčanoj uvali slanica uredno se komadi več sunčaju LOL izgleda da je več počela sezona
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 08:03
Lipo cviće,ostići predivni,a moram priznati da žuti vidim prvi putsmile64
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 10:02
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Lipo cviće,ostići predivni,a moram priznati da žuti vidim prvi putsmile64
ovo mi je mire sve podmladak oni moji ogromni grmovi su se nevjerovatno smrzli a imali su debeli korijen kao moja mišica..ko bi ga zna zašto...evo vidim zasijali se ostići po vrtu sam ko zna koje su boje LOL ...inače mi je žuti uvijek dosta loše stajao al evo ove godine grmić je ok
Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:32
predivno...mi je u tvom vrtu. Obilje kamenja i cvijeća. Ne znam što bi izdvojila.smile99
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:46
Uvijek ponovosmile79 uživam i uzdišem u prekrasnom vrtu,zaista prelijepo
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:56
smile57Draga sve ti je lijepo,mirišljavo.Vrt ti je prepun proljeća,sve cvate,krasno.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:56
Navratila i ja. Vidim Lav na rasla od kad je bila s tobom u Opatiji, prava cura, već je i pomagačica, super.
Cvijeće ti je divno, a vidim da se forum širi i tvojim otokom, baš lijepo!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 22:21
da ne velite da sam slikam cvijeće Big%20smile

evo počela sam sa prvim teglama na balkonu dve vrste đirana

ž

Perla ovo su izrasli za tebe

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 22:35

možda sam dosadna ali ja sam jako oduševljena sa ovom salvijom evo već se ucrvenila i tako cijelo vrijeme sve do kraja 11mj

bakopica je već počela ozbiljnije cvasti

novi suki cvate baš me je razveselio

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 22:39
hvala cure koje dolazite kod mene u posijetu jako mi je drago da neko virne šta radim..i za kraj cvijet koji ovdije zovu sirotica...a jadna fakat raste sam iz zidova ali je sitna i simpatična

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 22:52
Lipo Duda, sve si već zbegecala Clap, ovu siroticu sam i ja imala, a sad je ne vidim nigdje, možda izviri, a baš je kako ti kažeš simpatična LOL
život je more
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 06:41

Krasna boja tulipana. smile227

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 08:42
cvijeće Tongueokupano suncem s pogledom na more.... zar može bolje!?ClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 08:48
Si vidla, nisu baš crni, al' su mrak!smile126
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:27
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lipo Duda, sve si već zbegecala Clap, ovu siroticu sam i ja imala, a sad je ne vidim nigdje, možda izviri, a baš je kako ti kažeš simpatična LOL
a je baš sirota u pukotinama je zida pa ju uvijek malo špricnem vodom tu i tam... 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:29
halo curke smile77
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 10:06
Tulipani  ooooooooooooooooooooooooo!
Salvia ooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuu!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 10:31
Prekrasno cvijeće,tulipani za 5! Nisam još takve vidjela!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109110111 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,330 sekundi.