Teine kućne čarolije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ove kane sam si i ja kupila.Ljiljane nisam jer žute i crvene imam pa sam uzela paket jednobojnih.
Kaktusići su preljepi,no jeste vi ove ukrasne tegle isto kupile sad?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad mama i kćer idu u kupovinu, obično tako završi, ali neka, kaktusi su preslatki, a ova mješavina ljiljana je super (kod nas ima samo po jedna boja u vrećici), pa sam odustala jer su po 18 kn.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
koji cakani bodljikavci
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
e da, ovo sam zaboravila
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kod mene je jako hladno, puše i jutros je padao snjeg.... A naravno kako sam se požurila sve iznesti van (pod nadstrešnicu) tako sam lijepo i limune, i mandarinu i naranđu i anđeoske i još puno roga danas unosila unutra.
A kako već dva dana od kiše ne mogu van, ja i moja kćer smo malo tugu ubijale u kupovini ![]() ![]() ![]() ![]() a kupila bih ja još puno toga, ali ..... |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Tea, predivno
čak si mi dala inspiraciju
![]() |
|
![]() |
|
![]() I meni je bilo hladno, ali kupila sam ih, a sutra je nedjelja, u ponedjeljak radim i onda bi to čekalo utorak, a to mi je predugo. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Majstorice predivno, sviđa mi se jako kombinacija jaglaca i kamenja, uvijek sam ih viđala u tegli ili u travi, ovo tvoje oduševljava.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tea, nemam riječi, kamenjar, jezerce, čudesno je, naravno jaglaci su preslatki. Nemoj mi ništa više govoriti, jer ti si prava majstorica
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
A ovi jaglaci su me posebno oduševili
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Unatoč vjetru odlučila sam danas posaditi maćuhice i jaglace , a evo kako to izgleda
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da naravno da su OK, pa priroda se tek budi, a one su listopadne.....
|
|
![]() |
|
TeaK,ja sam isto iznjela van one tvoje trublje.Naravno u hladu su. Vidim da su i tvoje bez listova,znači moje su onda isto ok jer tek pupaju
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
bitno je da su radovi poceli a slikice mozemo cekati do sutra
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
A i danas sam bila vrijedna, ujutro sam se ustala i odmah van, sve sam lijepo pograbljala, ošišala i očistila, nešto cvijeća sam čak iznesla i na terasu.
![]() ovo je jedan mali pogled jer su mi crkle baterije na fotiću. |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
tea prelijepoooooooooo
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Bodljikavci predivni, a tek posude, šteta bi bilo upotrebit ih u kuhinji.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |