Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gladiole - Gladiolus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gladiole - Gladiolus

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 08:40
Naravno, sva vrata kod mene su za tebe uvek otvorena!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 08:36
Jel mogu ja doći i uživo uživati u ovoj ljepoti?
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 07:26

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 07:25

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2011 u 07:23
Dok vaše ne cvetaju, evo nekoliko slika mojih gladiola

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 22:44
Ja ih imam 40 uz ogradu di sam im ove godine specijalno napravila mjesto ali još ne cvatu jer im treba vremena da puste cvjetnu stapku...cvast će  vidjet ćeš i bolje da Ti cvatu čim kasnije ,a ne po ovoj vručini jer im cvjet duže traje.smile214
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2011 u 23:40
silvestra prekrasna bojaClap
ni moje ne cvatu iako su na suncu, valjda zbog suše, ali ja se još nadam, možda bi ih trebalo prihraniti s tekućim gnojivom
Na vrh
Marinn View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marinn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2011 u 01:33
Smile
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 15:39
Da,Marinn definitvno trebaju "izumit" nešto takvo smile96
Na vrh
Marinn View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marinn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 12:18
Moje gladijole sve padaju na nos, al ne od vručine nego od težine cvjetova, triba ih valjda vezivati, to mi baš i nije lipo. Kad će više biti izmišljene samostojeće gladijole!!
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 12:28
Silvestra ipak se slažem s Tobom jer je istina da im jako sunce sprži listove...u svakom slučaju ih treba sklanjati s jako sunca a pogotovo direktnog..
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 12:05
Ja sam ustanovila da ni jedno cvjeće osim visećih pelargonija i petunija,surfinija NE PODNOSI OVAKO VELIKE VRUČINE..imam fuksije koje vole vodu ali ako ih zalijem  i ne maknem u sjenu dobe opekotine po lišću ili se naprosto skuhaju u tegli...pa ko god da kaže da zalije biljke i da mogu ujutro biti na suncu...kažem ne može.....jer osobno sklanjam biljke svaki dan i opet ih vraćam natrag kad sunce prođe koridorom di se nalaze...pa tako i gladiole vole umjerenu sjenu,smile164 a ovu pripeku nikako.
Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2011 u 10:28
moje su gladiole na suncu, ali isto nisu procvjetale. zemlja je dosta kamenita, možda zato?
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2011 u 10:11
Ma da, a i sama sam se već uvjerila. Al sam čula da trebaju sunčani položaj inače cvatnja izostaje...
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 19:20
Gladiole ne sadi Teo u tegle jer njima to ne prija i nemoj ih držati na suncu.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 11:37
Silvestar prekrasna Ti je gladiola...koja boja smile227
ja volim gladiole samo bi voljela da su joj cvijetovi puno veći....probala sam s njima u tegli al nije mi išlo...možda zato što sam ju pognojila sa svježim kompostom a čula sam kasnije da ne vole nezrelo gnojivo...smile60
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 18:28
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 23:22
Ja sam moje gladiole danas posadila jer tek sam sada uspjela pronači i urediti mjesto gdje mislim da će im super odgovarati i da će se lijepo uklopiti u cjelinu vrta.smile210
Na vrh
Calla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 135
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Calla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 21:16
Cimicifuga,koliko ih dodje u pakovanju?ako ih ima dosta,pola izvadi na jesen,steta ih je sve izgubiti ako ne prezime. prelijepe susmile120
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 16:08
divne su, nisam znala da postoje i patuljaste vrste Clap
cvjetovi im izgledaju kao leptirići
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.