Jorgovan-Syringa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
d.i.n.a imam na umu da trebaš bjeli jorgovan i ja sam malo iza Zaprešića ,pa se možemo negdje na jesen nać u Zagrebu ,dotle se još sadnica bude oporavila i na jesen ga lijepo posadiš.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Morana,što se tiće razmnožavanja jorgovana iz sjemenki,rekli bi stari ljudi ˝mani se ćorava posla ˝jer tko god ima jorgovan ispod njega malih ima ko u priči i koga god zamoliš dat će Ti ,ako nije škrtica naravno.
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala.Najbliži mbm je udaljen oko 45km,valjda ga već nađem negdje.
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Vode imaju, a dio dana su u hladu. vidjet ćemo.
Arim, takve imaju u mbm-u, po 60 kn mislim. Nadam se da će primiti i meni... |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
nadam se da će biti uspješno...
![]() Samo pazi da ne presuše i da nisu na jakom suncu |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Klasičnog imam, u potjeri sam za bijelim, tamnoljubičastim, rozim duplim i "sensation". S obzirom da imam popikane baš te u zemlju pričekat ću da vidim na čemu sam a ako ne uspije, vidit ćemo...
Hvala Triša, ko da jesi... ![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ne škodi pokušati, nema se što izgubiti... svakim pokušajem postajemo iskusniji i znamo što raditi, a što ne...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mislim da je nepotrebno jorgovan pokušavati zakorjeniti reznicom kad većina ovih vrsta baca tolike mladice s korjenom oko matične biljke da ih se može posaditi bezbroj.D.I.N.A. kod mene ih ima u vikendici koliko god hoćeš. Naravno govorim o klasičnoj boji jorgovana lila, što je na Miličinoj slici.
Ako želiš da ti pošaljem pošalji adresu na p.p.!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
nešto slično sam i ja napravila, znači za mjesec dana ću znati na čemu sam....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dobila sam par grančica jorgovana, dali bi se iz tog mogle napraviti reznice i zakorjeniti, ili je kasno??? I kako??
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
S obzirom da iz mladice procvijeta tek nakon 5 i više god ne želim ni razmišljati koliko mu treba iz sjemenki, možda 10-20god??? Ako uopće ima sjemenke, nikad to nisam gledala
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
kakav je jorgovan sa razmnožavanjem sjemenkama?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Moj isto, samo ide ni ne gleda... Pokosi on meni više tog
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ima mladica mogu ti ostaviti inače ih kako niću ko divlje moj suprug pokosi.Ja ću ih nekoliko išćupati i staviti u školu kako se to kaže da se bolje ožile,pa ako nisi daleko negdje se nađemo.
![]() |
|
![]() |
|
Moze biti...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |