Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 165> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam šta ti je lipše ,ono u gepeku ili ono u vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Morala sam i večeras svratiti u tvoj prelijepi vrt da vidim što nam danas nudiš od slikica
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ne znam što bih prvo pogledala pa sam morala više puta ispočetka - prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bromiiii divota
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo nove ponude
![]() sramežljivo počinju cvijetati ruselije ![]() ![]() dok su klematisi i vučike u punom zaletu ![]() ![]() ![]() a i ruže su dobro krenule ![]() ![]() ![]() ![]() aliumi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ništa bez hibiskusa, trenutno cvijetaju ovi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ovo je nešto novo što nisam vidjela ,što je to?
![]() Moram se pohvaliti da mi ruselije tjeraju mlade listiće zato sam oduševljena
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe kao i uvijek predivno,a vučika je prelijepa
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cvjetno carstvo, toliko lijepog i različitog cvijeća. Bravo majstorice, samo da ne preuzmeš ti posao Bojčiću
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
anči to je Limnanthes douglasii ili ga još zovu jaje cvijet, a i močvarni cvijet....to je jednogodišnja biljka koja se vrlo često sama zasije ali voli vlažno tlo mada ga se može vidjeti i u kamenjarima te na obrubima gredica.
Drago mi je da su ruselije olistale, a nadam se da će uskoro i procvijetati, moje polako kreću sa ovim toplim vremenom. |
|
![]() |
|
Bez brige Lantana nebudem
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jesi li limnantes sama sijala? Moj nikako da se razraste.
Ja nakon puno pokušaja imam jednu vučiku, sjedim na dvorištu mi buljim u nju da mi ne promekne kad se rascvate, a vidi ove tvoje |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pa kad već nudiš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Glicka mi je živa
![]() ![]() Predivno ti je cvijeće ![]() Kod tebe biljke u punom cvatu, a ja tek razaznajem u mom vrtu što je koja biljka ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je, koliko cvjetova i šarenila! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koliko samo ljepote na ovim stranicama..............
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bromi još malo pa ćeš kroz toj raskošni vrt moći samo lepršati iznad cvijeća kao leptir!
Koliko cvijeća imaš već a "ulov" iz Ludbrega
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Klematisi, lupinusi, ruže |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |