flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 18> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ANAIDA,NIHO,TRIŠA-hvala puno na pohvalama i što šetate kroz moj vrtić.....
![]() MAESTRAL-iskreno neznam ime onom sitnom puzavcu koji cvate bijelo,a one krupne srebrne cvjetiće mi zovemo zečje uši...sory ne znam pravo ime...al potražit ću na netu....
A što se tiče ruže Double delight,moje su ruže na zapadnoj strani,tako da ih hvata popodnevo jako sunce,ali nisam primjetila da joj to smeta,jer stalno cvate....samo zahtjeva svakodnevno zaljevanje,a mislim da im i ti srebrno-bijeli pokrivači tla drže vlagu preko dana...ružu sam zasadila jesenas i sada najbolje cvate,zadovoljna sam,uostalom slike govore sve o njoj...
Još jednom hvala na lijepim riječima...
![]() SVIMA....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Flover,sve ti je prelijepo,ali ovo sam morala izdvojiti
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ovi ogromni kaktusi sa tom ruza-cvijetovima su mi divni i vrti mi se u glavi kad ih gledam koliko su lijepi... što im radis da toliko cvijetaju. koliko trebaju biti stari da bi poceli cvjetati.
![]() ja imam dva takav rozi i crveni ali mi nikad nisu cvijetali ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
pa ja ove imam dosta dugo,iskreno ne znam koja je tajna njihova cvjetanja,preko zime su u hladnijem prostoru,i u proljeće ih iznosim van,ali pod krov,ne na otvoreno i vidiš kako su lijepi....a onaj mali bijeli sam kupila zimus u baumaxu i vidiš i on je prije par dana ocvao....bio je uskrsni,umjesto božičnog kaktusa.... |
|
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Snaći ćemo se već s imenima, važno da nam se sviđa! A moja Double delight je isto na zapadnoj strani, zalijevam je stalno, al bit će da je ovdje kod mene sunce ipak jače. Dat ću joj priliku da ojača godinu dana, pa ako se ne iskaže - selidba (na zasjenjenije mjesto)
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Kaktusi su predivni, i takvog se bogatog cvijeta ne možeš dovoljno nagledati
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Kaktus je naj
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nisam se dosadjivala,naprotiv
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
evo mene malo ....s nekim slikicama.....
![]() ![]() ![]() ![]() zanemarite nered na terasi
![]() ![]() ![]() ![]() moj ljepotan ima i četiri i pet listića....
![]() a mačuhice kao da su sad zasađene
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bijela datura ima pup....
![]() ![]() a bebe adami razvijaju listiće....
![]() ![]() i moj krumpirko napreduje...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Online Bodovi: 12481 |
tebi sve cvate, pravi nick imaš u skladu s vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasne boje krase tvoj vrt! |
|
![]() |
|
pozdrav Mari i Natali.....drago mi je što ste prošetale kroz moj vrt...sad ču i ja u šetnju do vaših cvjetnih ljepota.... |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo je kod tebe, šareno i veselo. Moj favorit je onaj divno rascvjetali kaktus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
dobro si rekla kao da znaju da moraju pozirati ali i sve ostalo cvijece je predivno ;)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
lijepo
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lilie,alad,mony,moon............
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
one šarene pelargonije su mi preeee slatke
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |