Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 165> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno, ti kao da si na nekom drugom planetu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromi, divno cvijeće!!Kala, duranta, hibići...da sada ne nabrajam sve!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Počeli su se i kod mene pojavljivati prvi cvijetići od tvojih koralja
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
gioiaa ma nije baš tako
![]() mari znam koliko ih ima sa tendencijom naviše ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe prava raskoš od cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
samo ovo
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() stephanotis me je jeko iznenadio i obradovao, draga hvala ![]() ![]() ![]() ruselija je sve bujnija ![]() ![]() ![]() bugenvilije također ![]() ![]() ![]() ![]() pandorea ![]() ![]() čak cvijeta i kukurijek ![]() ![]() ![]() ![]() i glicinija cvijeta po drugi puta nije bujno ali veseli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala drage moje na posjeti i lijepim riječima
![]() ovih dana je idealno vrijeme za naše cvijeće pa tako sve cvjeta pa da sa vama podijelim nekoliko slikica, sada ću početi sa hibiskusima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja ljepotica duranta ![]() ![]() ![]() lantana ![]() ![]() leptiriči ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kakvi hibiskusi, koje boje! Samo majčica priroda može napraviti takva remek djela. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuu...kad vdim hibije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
super još jedan hibiskoljubac
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ti si glavni "krivac " što ja sad okolo gledam i tražim tropske hibiće
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Bergenija super da si ga našla to je zahvalna trajnica nadam se da će nas dugo veseliti...
Anaida hvala na pohvalama i ja sam čest gost u tvom predivnom vrt... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromi, dobro da je padala kiša - bar si nam krasne slikice darovala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kraljice hibija - moj naklon!
![]() Al' da se pohvalim da imamo isti cvjetak! - ovaj penstemon (kupila sam ga na lipanjskom sajmu u Pazinu)
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
krasno!
|
|
![]() |
|
hvala na pohvalama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baš kao i vrtna fuksija ![]() ![]() ![]() ![]() mumi ![]() lantana ![]() zamphirantes ![]() ![]() mandevila ![]() sobne lipe ![]() ![]() prkos ![]() počeli su i leptiriči ![]() ![]() krenuli i prvi listovi na cikasici... ![]() ![]() ![]() vide se i prvi mali pupići na hibiskusu močvarcu ![]() hortenzija..... samo više nije plava ![]() ako ste mislili da će proči bez hibiskusa prevarili ste se Bayron Metzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga Bromi tvoji hibići su nešto što se rijetko gdje viđa! Pa ti si prava majstorica za njih! A šarenilo je tako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Pada kiša nemože se raditi u vrtu pa evo malo slikica....svima jedna velika
![]() Triša samo za tebe...nadam se da će i tvoj uskoro procvijetati ![]() a sada malo šarenila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |