Kućna sreća - Helxine soleirolii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Gore su ruže kojima ne smeta, hortenzija. Bore borbu s jaglacima, dok drugoga nema jer nema sunca previše. Jedino lukovice kad potjeraju na proljeće. Imamo jedno 10 vrsta pokrivača tla i svi uspješno rastu.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
divno izgleda, kao jako udoban i osvježavajući tepih
a kako je podnose biljke u čijem podnožju raste? čula sam da je dosta agresivna i da guši susjede |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo naša je zauzela 3-4 m2.
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
meni je bila dvije godine za redom pa se smrzla ali je bila na sjevernoj strani
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Da li vam uspijeva kućna sreća u vrtu? Nama raste kao blesava, očigledno joj jako paše.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
blankaland ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Stvarno sam je natakala, sigurno je to razlog. Probat ću ovu održati na životu, a, ako ne, znam za drugi put.
Hvala! |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
mozda si ju previse zalijevala ja svoju en zaljevam toliko cesto vec kad vidim da su joj listovi poceli venuti i raste kao luda probaj da ju ne zalijevas tako cesto
snjeskica neznam za te bubice ali mislim da su to one musice koje dodju kad je velika vlaga na zemlji probaj pospricati bio kilom i necim slicnim |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
blankaland ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Pozdrav svima,
nova sam na ovom forumu i treba mi savjet. Ne znam jeste li već o tome govorili, ali kućna srećica mi se skroz posušila i posmeđila. Kako nije potpuno suha, već ima zelenog, žao mi ju je baciti. Možda netko zna kako da je oporavim? Ili savjet za ubuduće? Inače, zalijevala sam je 2x tjedno u tanjurić i postepeno je žutjela, ali je bila živa. Onda me par dana nije bilo kući i posušila se. Puno hvala unaprijed. |
|
![]() |
|
snješkica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
moja kućna sreća uvenula
![]() |
|
![]() |
|
snješkica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
evo da se i ja pohvalim svojom kućnom srećicom
![]() |
|
![]() |
|
mozes ju sisati kako zelis bitno da joj ne pocupas korjene
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
kućne sreće su vam preljepe
![]() ![]() Imam samo pitanje u vezi šišanja, da li je bitno kada se i koliko šiša ili ne, moja bi bila u visećoj posudi, koju je moja malenkost malo ukrasila, pa ne bi bilo u redu da mi prekrije cijeli rad
![]() |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
zna li neko kako pstici da rodi plod,male "narandjice"?
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Moja mlada kućna srećica.
![]() |
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
e i ja sam se danas ponovila sa kućnom srećicom, aaaa predivna je. Još je mala ali je jako bujna, da li je trebam presaditi u nešto veće ili da ostavim u ovom cvjetnjaku, negdje sam pročitala da ne treba veliki cvijetnjak?
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Zaliti samo u tanjurić.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
pa kako ju zalivas ona mora biti ono skoro uvijek vlazna tj cim vidis da joj lisce mlohavi odmah zalij dosta i to je to ne treba joj nis posebno stvarno moja stalno raste ko luda morat cu ju opet sisat :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ja neznam šta da radim mojoj kupila sam je lijepu i zelenu a ona sva gotovo svehnula
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Evo je raspetljana i slobodna.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |