Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 165> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Uzivancija, svaka stranica je bila novi dozivljaj i uzitak za pogledati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Bromelija,
sve imaš da ti se pamet raspameti,cvijeće je rascvijetano,a i nauživala sam se šetati,navratiti ću opet,
stvarno si ktaljica hibiskusa,lijepo,lijepo.....
Neron ti je šlag na torti.Malo bijelo klupko.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sanja hvala na pohvalama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Sve cvijeće vam je prelijepo.
Nemam šta reči sve je već rečeno, ali moram se javiti. Svaki dan prošećem po vašem dvorištu i divim se. Onaj mostić, jel ispod njega jezerce ili voda teče kao potočić. To mi je prelijepo ali neznam kako to izvesti tamo kod mene. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Anči drago mi je da ti cvijeće napreduje i cvijeta...puno pozz...u lijepi Vukovar
![]() hanaK ovaj adenium je kupljen kao odrasla biljka ![]() ali sada očekujem da procvijetaju moji sijanci stari 18 mjeseci...dva imaju pupoljke nadam se da će i ostali ...evo to ti izgleda ovako ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Neron i ja zahvaljujemo na pohvalama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Neron je tako zgodan! I bugice i sve ... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
adenium ti je jako lijep, da li je to iz sjemena ili reznice?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nero je ko mali medek.
Prvo sam se divila tvojim bugicama,ali kad sam vidjela ruseliju ostala sam bez riječi.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kraljice hibiskusa u svom tom šarenom svijetu tvog vrta i predivnom cvijeću, hibići su ipak broj jedan.Toliko njih na jednom mjestu, raskošnih boja i oblika je teško vidjeti.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A novi ljubimac je medenko!
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Bas mi je drago sto sam svratila,vidim puno ljepih stvari,mostic mi je prekrasni,a pesek me je odusevio,preslatki je vidim da pomace pri zaljevanju hihih lijep pozdrav
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Psić je prekrasan !
Bromi cvate mi roza zyperantus kako se već zove
![]() Šteta mi ih je sada dirati i razdvajati .
Krumpirko se dobro drži ,dature su odfrkle u visinu .
Prava sam sretnica ,a tebi veliki pozdrav od mene
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nero je divan a cvijeće kod tebe presretno s takvom zaljubljenicom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja redovno svraćam u tvoj vrt,na sve strane neta!I uvijek uživam istim žarom!Nero je med medeni!Ko mala loptica.
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasan je, MS se rastopil kad ga je videl! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno cvijeće a Nero cakani
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
cure moje svima jedna velika
![]() ![]() evo malo novih slikica...bugenvilije cvijetajuuuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i ruselija je svaki da sve ljepša ![]() kao i pandorea ![]() adenium je pun pupića, a ima ih i na dva mlada jedva čekam ![]() još uvijek cvijetaju i klematisi ![]() puzajući prkos ![]() ljiljan ![]() ovo je trebala biti sisi penjačica, lijepa mi je i ova ![]() lantana koju sam dobila od Lantane ![]() još uvijek se nađe i cvijetića campanule medium ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() novi ljubimac Nero ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |