Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 137> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divno, izdvajam hoste
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mari, baš me tvoj vrt smiruje. I lijepo si ispala na sličici! I da ne zaboravim pohvalu: lijepo ti je cvijeće |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hoste su lijepe.Volim i oleandre.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovi crveni cvjetići su mi baš dražesni.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i meni se jako dopadaju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Ovoga divljeg slaka ima na sve strane, nikako ga uništiti, istina je da je lijep ali sve uguši. Lijepi su hibiskusi i tekoma...
|
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Da i jeste džungla kako ti kažeš, meni je predivno. Nauživala sam se šetajući
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
oleanderi, slak, hortenzija, tekoma
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kad sam sinoć vidjela na splitskom festivalu kako su im uveli oleandri na pozornici, onda se mogu pohvaliti s mojima koje zalijevam svaki peti dan
![]() ![]() ![]() hortenzije venu, nema im pomoći ![]() L]zato slak uspijeva ![]() druga tekoma na brajdi ![]() ![]() "gumbići" još malo ![]() i graničica još cvate ![]() lozica i smokvica ![]() i još jedan pogled ispod kruške ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako, jako lijepo
![]() ![]() Horteznije i meni tako "krepucnu" do navečer, svaki dan moraju dobiti zalevalnik vode.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Oleanderi su prva liga! ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Davno, davno imali smo u vrtu blue moon. Prve godine bila je potpuno plava, a svake slijedeće sve više roza! Sunce prija ružama, pa i njoj, samo riječ je o varijetetu koji godinama gubi tu svoju karakterističnu plavu boju..
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Volim doći u tvoj vrt, baš mi je nekako dražestan
|
|
![]() |
|
Kad će biti žetva pšenice?
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
milica7 več je bila, sad imam sjeme z božićnu sjetvu
![]() |
|
![]() |
|
Odlično , to je jako lijep osjećaj... imati svoju božićnu pšenicu.....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |