Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 37> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hvala bebeolina
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Ne pitaj...
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
vok i gdje ti samo sa tolikim cvijecem... kako samo uspjevas
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() evo ga i beli |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Blago vama koji imate ovu divotu.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() cveta mi i beli, samo moram da prebacim slike. |
|
|
|
![]() |
|
Pišem
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
i ja bi jednu sjemenkicu, ak će bit??
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivni su svi močvarci nezna se koji je ljepši
![]() Lijepo molim, bilježim se sa štovanjem za sjemenkicu koju
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, zaista ti je divan močvarko. Nadam se da ćeš skupljati sjeme.....?????
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja sam sa njima na vi!! Jeličino sjeme lijepo posijala, ono niklo, došlo vrijeme za presađivanje ja presadila i sve otišlo!! Sada sam našla teglicu sa malom mrvicom za koju mislim da je močvarac!! Koja bi to sreća bila da je to istina!! A ako nije istina, hoće li me se netko sjetiti jednom sjemenčicom ili mladom biljčicom? Ako se ima viška, ako se uopšte te krasne biljke može imati viška?
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sijala samih u toplo klijalište, kad su imali dva prava listića, onda sam ih pikirala u posebne kontejneriće i mogu reći da sam prezadovoljna brzinom kojom su rasli. Sad su visine od 80 cm di 100 cm. Kad procvijetaju obavezno stavim slike.
|
|
![]() |
|
Tikvić, jesi li ih sijala direktno u vrt ili u posudu? Hoće li biti slika kad procvjetaju?
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Moji rozni sijani kincem ožujka već su izbacili pupoljke. Procvijetat će za deset-petnaest dana!
|
|
![]() |
|
Prekrasan je......Ja imam posijane roza, nikli su ali nisu se makli od 5 cm.....
|
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |