Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 70> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korijenko, baš sam neki dan razmišljala o tome kak je puno cura reklo da im ta salvia ima neugodan miris a meni je sasvim OK. Nešto opasno ne štima s mojim nosom izgleda
![]() U svakom slučaju ja svoje neću porezati jer mi se same rasiju. Lani sam imala jednu a sad ih je već desetak.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
bas kao sto je anastazija rekla - tesko je naci rijeci za ovkvu ljepotu....
![]() |
|
![]() |
|
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
Koja milina od cvijeća, i još sve djeluje svježe. Achilee su prekrasne kao i rudbeckie, a jednogodišnji kokotić ma divota.
|
|
It’s a kind of magic, one dream one soul, one prize!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Za rudbeckie pišeš "joj evo ih opet", a ja joj kako su ti divne
![]() Salvija ti je stvarno fantastična, moje su bile već na odlasku a kako ja jednostavno nemogu podnjeti taj njihov intenzivni miris kad odlaze, jučer sam ih brzo porezala
![]() Miris hoye i muškatne kadulje nemogu nikako "prožvakati"
![]() Mislim da je ovo od Free neki allisum, imam ga i ja i u bijeloj boji, jako su lijepi ali relativno kratko cvatu.
započela si javljanje sa najljepšom slikom i biljkicom, niskom achilleom
![]() Jako ti je lijepo u vrtu uza sve te paklene vrućine
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Evo nastavka:
Anchusa i jednogodišnji kokotići
![]() Prelijepi grmić od BB
![]() Salvia
![]() Opet rudbekinjak
![]() Dugo se Hoyina alstroemeria premišljala dal bi opstala il propala...a sad napokon cvjeta
![]() Joooj, evo ih opet
![]() U sjeni s BB ljepoticama već je gužva
![]() Tu je i astrantia
![]() Bockalo je naravno na suncu
![]() Ova salvia mi je fantastična
![]() verbene bonariensis su mi super u velikoj grupi
![]() Potentilla
![]() Asclepias ( već je ocvao dok se sjetim stavit slike )
![]() Ovo je nešto zgodno jednogodišnje od Free, ako netko zna naziv nek mi pripiše
![]() Mala hortenzija prvi put u cvatu
![]() ![]() Heuchere
![]() ![]() ![]() ![]() Sylibum marianum
![]() ![]() ![]() Dosta za danas!
|
|
![]() |
|
Ma Nataly kad je od srca - srcu sve se primi kolko god malecko bilo
![]() Skupit ću sjeme od rudbeckie kad ti se toliko sviđa a kak sam nagla za poslat možeš ga i očekivat u narednom desetljeću
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Drago mi je da je moja imenjakinja procvala s obzirom koliko malecku mladicu sam ti poslala. No, najviše me oduševila ona crvena rudbeckia. Izgleda fantastično. |
|
![]() |
|
To su Olja santoline; zelena sa svjetlo žutim cvjetovima i srebrna sa zlatno žutim.
Bergenia hvala na posjeti. Ni meni nije jasno kako neko bilje odoljeva ovim vrućinama i suši. Veće, starije biljke se uopće ne obaziru na uvjete. Friško posađene već dosta boluju a imam na žalost i gubitaka
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Što ti je lijepo cvijeće! Prava cvjetna oaza! Tko bi rekao da je to moguće sada po ovim paklenim vrućinama!
Sve su slike za prste polizati, ali ova mi je nako prirasla srcu, simpa:
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Prekrasno je sve...kako se zove ovo cvece....zute glavice,medju poslednjim slikama?
|
|
![]() |
|
Pa da napokon i ja stavim koju novu sliku da ne mislite da mi je ova pripeka sve osušila. Achillea ptarmica "Nana Compacta"
![]() Echinacea
![]() Achillea ( Dadin poklon)
![]() ovo bi trebao biti Clematis "Star of India" al su se izgleda opet pomiješale deklaracije
![]() zahvaljujuć mojoj dragoj Rain i njenom sjemenu imam i crvenu Rudbeckiu
![]() i Agastache
![]() Tu je i Natalijina ružica
![]() Acanthus molis, uzgojen iz sjemena
![]() Specijalni Phlox koji me sjeća na imenjakinju (Natascha)
![]() Malo grupnih portreta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa opet malo pojedinačno: ovo je još jedna uspješnica iz sjemena, Verbascum phoeniceum
![]() Phlox samozasijani
![]() Još jednom Echinacea "White Swan"
![]() Opet mix
![]() Hemerocallisi stigli od Lili
![]() ![]() Džungla
![]() ![]() Ima tu forumaških hostinjaha, aleja heuchera...A ovo je rudbekinjak
![]() ![]() Još jedan "Lili" Hemerocallis
![]() Još jednom mala Achillea ( zaljubila sam se u tu slatkicu )
![]() Santoline
![]() ![]() ![]() Procvalo Dadino smilje
![]() Još Polygonum polymorphum, pa malo odmora
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Horti zasto nas mucis?nema slika
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Horti u sledečih par dana šminka svoj vrt, iako mu to našminkavanje nije potrebno, a kada sve ušlihta, vjerujem da će biti super sličica!!!!
Naime, jučer ja uletjeh u Hortinu zemlju čudesa, in live, uživo!!! Nemoram reći, najljepši kamenjar CIF-a opravdano nosi tu titulu, ali neopravdano nema ni jedne gro sličice donjeg vrta, koji je mene ostavio bez daha, od stazice kojom se spuštamo u zeleni raj, do dijela sa hosticama i šumskim biljem!!! A raj pakujaca, ![]() Nadam se da se nećeš umoriti previše u vrtu pa da zaspiš prije nego laptop proradi!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Halo, kuc kuc.... di si?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
H O R T I, gdje si??? Kako dugo moramo još čekati bar par sličica????? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Proljeće je došlo,snijega više nama,želimo nove sličice
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Horti vrt se probudio,sta ima novoga?
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
oduševljena sam tvojim vrtom . Cvijeće je raskošno ,vedro i osvježava.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
HHHHoooorrrrtttiiiiii No pasaran ![]() Daj nam malo ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |