LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 111> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Pelcerić one šarene pelargonije sam htjela zdipiti na zadnjoj kavi. No, za petama mi je bio Miškec ili bi netko od vas gledao u mom pravcu pa nisam uspjela. A trebala sam to učiniti dok su vaši pogledi bili usmjereni prema Jagodi i sljezu. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala Lora. I ja sam lantane pošišala na proljeće, znači sad više ništa do druge godine.
Irezina je na suncu... ali vidjet ćeš u mom vrtu kakva je boja.I lani je bila na istom mjestu pa je bila crvena...Valjda joj u srpnju nije bilo dosta sunčanih dana..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala vam drage moje na posjeti....
Otok, da lišće se i kod mene malo frče, vidjet ćemo što će biti. Baka, lantane sam pošišala početkom lipnja, Naime malo sam ih zapustila dok su bili majstori pa su otišle u sjeme.Odlučila sam ih pošišati pa što bude. I evo nagradile me novom cvatnjom.....Inače sam jako brza sa škarama ![]() Irezine stavi na sunce p će dobiti lijepu crvenu boju...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mah, uz svo divljenje šarolikosti, moram te nešto i pitati
![]() A irezina, pinciram ju po tvom savjetu, ali moja je žućkasto crvena a ne tako tamna kao tvoja iako imaju istu "mamu". ![]() I na kraju
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno Lora, kao i uvijek. Posebno mi je lijepa acalipha.
Čini mi se da se i kod tebe na vinki frče lišće. Ja sam kupila par komada, kod svih se je lišće počelo savijati i onda su uginule. Ove koje su se same rasijale su zdrave. Volim vinke, posebno zato što cvatu duboku u jesen. |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Veoma sam počašćena što šetate mojim vrtom. Ostavit ću na stolu kavicu, pa i koju kiflicu pa se samo poslužite ako mene nema
![]() Malo sviježih slikica od danas Ipomee/Slak ![]() ![]() ![]() ![]() Calendula/Neven ![]() Tagetesi ![]() ![]() ![]() Catharanthus/Vinca ![]() ![]() Prekrasna dahlia tamnih listova od Malog kaktusa ![]() Karanfili doneseni iz Slovenije ![]() Gazanijama je kiša jako prijala ![]() Lantana ponovo cvate nakon što sam ju temeljito pošišala ![]() Acalipha hispida ove godine sitnije cvate, ne znam razlog ![]() Hoyina hoya je već velika cura ![]() Solanum Capicastrum se već dobro zacrvenio ![]() Polygonum affine sam već pokazala, ali cvijet mi je jako sladak pa da ponovim ![]() Maćuhice i po ovim vrućinama cvatu ![]() ![]() ![]() Kat.Rea, Iresine su u punoi formi ![]() I za kraj Kiwi na terasi ![]() |
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve je predivno, kao i uvjek!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova pelargonija je zaista posebna. Priroda baš čini čuda.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Za sve velike pohvale draga Lora!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kaktusiću, hvala Bako
![]() ![]() A ovo vam moram pokazati. Moja šarena pelargonija mutira Latice pola šarene, pola crvene ![]() Obratite pažnju na donjoj strani jedna latica svijeetlo roza ![]() I jedna grana iste pelargonije ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() A vidim da je g.B nadrapao ![]() ![]() Ma neka ti samo cvjetaju. Meni baš nije išla...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tvoj vrt se prekrasno zacrvenio
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Izvinjavam se poslijednja slika je trebala biti samo list
![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala što ste tako česti gosti kod mene.
![]() To mi daje podstreka da se sve više i više trudim. Ako Bog da zdravlja, imam nove planove za jesen... Za sada imam tri orhideje, no sve mi se čini da ću kolekciju povećati. Danas je lijepo vrijeme pa sam poslikala par sitnica Cotoneaster se lijepo zacrvenio ![]() A solanum capicastrum/Trešnjica mu čini društvo ![]() Fuchsiama je izgleda kiša ipak godila, evo jedne u pupoljcima ![]() I karanfili cvatu ![]() Bijela Šmrčkina Hosta otvara svoje prekrasne cvijetove ![]() Lantane su mi bile otišle u sjeme, skroz sam ih pošišala i sada ponovo cvatu. U proljeće se moram dočepati one roza ![]() ![]() ![]() S gomphrenama sam već dosadna, ali toliko su slatke da ih moram ponovo pokazati ![]() ![]() Jako volim crvene gerbere, ali ova mi je posebna i moram pokušati da mi prezimi ![]() Ovo posebno za Moon. Helianthemum nummularium se konačno oporavio i ima pupoljke ![]() I na kraju tri kalanchoice koje još cvatu. Ostale se sada odmaraju jer su duuugo cvale. ![]() ![]() ![]() Skoro sam zaborabila netko mi je proljetos dao mali pelcerić, za koji nisam znala što je dok nije počeo rasti. Naravno nije problem tko mi je dao, taj će se lako javiti. Problem je kuda s njim zimi, a kad MM vidi što pokušavam unijeti u kuću bit će ![]() Alocasia Macrorrhiza ili Odorata?/ nisam sigurna, odnosno Adam ![]() ![]() Toliko za danas ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prava ljepotica
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora dobro si napisala da smo te zarazili sa sukulentima, kaktusima i na kraju sa orhidejama....Ista je takva situacija i kod mene, a ovo zadnje orhideje, izgleda da su mi konačno krenule bolje, nakon, radionice sa Free...Moram pohvaliti tvoju orhideju, prekrasna je
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Konti Cameleon je na suncu. Mala tajna, malo veći podložak uvijek pun vode..... |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Lora pa vraćala sam se sigurno 10 stranica unatrag i uživala u ljepoti tvojih ukrasnih trava i cvijeća, a cameleon me oduševio
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |