LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izvinjavam se poslijednja slika je trebala biti samo list
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tvoj vrt se prekrasno zacrvenio
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() A vidim da je g.B nadrapao ![]() ![]() Ma neka ti samo cvjetaju. Meni baš nije išla...
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala Kaktusiću, hvala Bako
![]() ![]() A ovo vam moram pokazati. Moja šarena pelargonija mutira Latice pola šarene, pola crvene ![]() Obratite pažnju na donjoj strani jedna latica svijeetlo roza ![]() I jedna grana iste pelargonije ![]() |
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Za sve velike pohvale draga Lora!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova pelargonija je zaista posebna. Priroda baš čini čuda.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve je predivno, kao i uvjek!
|
|
![]() |
|
Veoma sam počašćena što šetate mojim vrtom. Ostavit ću na stolu kavicu, pa i koju kiflicu pa se samo poslužite ako mene nema
![]() Malo sviježih slikica od danas Ipomee/Slak ![]() ![]() ![]() ![]() Calendula/Neven ![]() Tagetesi ![]() ![]() ![]() Catharanthus/Vinca ![]() ![]() Prekrasna dahlia tamnih listova od Malog kaktusa ![]() Karanfili doneseni iz Slovenije ![]() Gazanijama je kiša jako prijala ![]() Lantana ponovo cvate nakon što sam ju temeljito pošišala ![]() Acalipha hispida ove godine sitnije cvate, ne znam razlog ![]() Hoyina hoya je već velika cura ![]() Solanum Capicastrum se već dobro zacrvenio ![]() Polygonum affine sam već pokazala, ali cvijet mi je jako sladak pa da ponovim ![]() Maćuhice i po ovim vrućinama cvatu ![]() ![]() ![]() Kat.Rea, Iresine su u punoi formi ![]() I za kraj Kiwi na terasi ![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno Lora, kao i uvijek. Posebno mi je lijepa acalipha.
Čini mi se da se i kod tebe na vinki frče lišće. Ja sam kupila par komada, kod svih se je lišće počelo savijati i onda su uginule. Ove koje su se same rasijale su zdrave. Volim vinke, posebno zato što cvatu duboku u jesen. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mah, uz svo divljenje šarolikosti, moram te nešto i pitati
![]() A irezina, pinciram ju po tvom savjetu, ali moja je žućkasto crvena a ne tako tamna kao tvoja iako imaju istu "mamu". ![]() I na kraju
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na posjeti....
Otok, da lišće se i kod mene malo frče, vidjet ćemo što će biti. Baka, lantane sam pošišala početkom lipnja, Naime malo sam ih zapustila dok su bili majstori pa su otišle u sjeme.Odlučila sam ih pošišati pa što bude. I evo nagradile me novom cvatnjom.....Inače sam jako brza sa škarama ![]() Irezine stavi na sunce p će dobiti lijepu crvenu boju...... |
|
|
![]() |
|
Hvala Lora. I ja sam lantane pošišala na proljeće, znači sad više ništa do druge godine.
Irezina je na suncu... ali vidjet ćeš u mom vrtu kakva je boja.I lani je bila na istom mjestu pa je bila crvena...Valjda joj u srpnju nije bilo dosta sunčanih dana..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Pelcerić one šarene pelargonije sam htjela zdipiti na zadnjoj kavi. No, za petama mi je bio Miškec ili bi netko od vas gledao u mom pravcu pa nisam uspjela. A trebala sam to učiniti dok su vaši pogledi bili usmjereni prema Jagodi i sljezu. ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lora
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek su divne tvoje slikice, draga Lora!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Draga Lora sve je zaista divno, cvijece te neumorno nagrađuje . . . predivno ;) steta sto je bio mrak kad sam bila, sljedeci puta cu ranije navratiti hehe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lora, draga, jako sam uživala u tvom vrtu, raskošno je, šareno i lijepo. Vidim da si mi poslikala Helianthemum nummularium koji se oporavio i ima pupoljke, ajde neka je...i bilo mu je vrijeme, mada bi ja njega radije u vrt, jedino ako se sad ne pokaže kao dobra cvjetnica. Lora
![]() |
|
![]() |
|
Drage i vjerne moje posijetiteljice, što vam drugo reći nego jedno veliko HVALA što šećete mojim vrtom pa i po ovim vrućinama
![]() Evo sada malo novosti. Jutros me više nego iznenadio cvijet u cvijetu ovog Hibiscusa ![]() ![]() Kad smo već kod hibića ovi upravo cvatu ![]() ![]() ![]() Fuchsiji sam pred nedavno promijenila mjesto pa se lijepo rascvala ![]() I cvijet druge koja se isto nakon premiještaja oporavlja ![]() Pa malo Gomphrena. Ove godine prevladavaju bijele i cvijet im je krupniji ![]() ![]() Zahvaljujući nedavnoj posjeti Monny, kolekcija kaktusa se naglo povećala, pa su morali dobiti nešto veći smještaj. ![]() Zato su Hoyin pladanj i lijepa mala posudica dobili nove stanovnike sukulente ![]() A kad smo već kod Hoye/ znam da sam dosadna/ moram ponoviti sliku predivnih Campanula ![]() I Hoyina Kochia Scoparia/ ima je još na drugom mjestu ![]() Sedum Palmeri kod mene izviruje svugdje iz zida ![]() ![]() Anemone September Charm pune su pupoljaka i pomalo već cvatu, nešto su pobrkale vrijeme ![]() ![]() I bijela Ipomea/Slak je procvijetala ![]() Pa i Calunna nakon šišanja,pomalo stidljivo cvate ![]() Mandarine mislim da su isto nešto previše uranile ![]() I moja Russelija, nije tako raskošna kao kod ostalih, ali ja sam zadovoljna ![]() I Canne su počele ![]() I za kraj par cvijetova ruža Gloria Dei ![]() Monica, pupoljak jutros ![]() Ovoj sam zametnula negdje ime ![]() Lilly Marlene ![]() I za sada dosta ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |