Savjet za sadnju |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hele, nije uopće glupo što si razmišljala! To se zove samo "glasno razmišljanje"!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Malo sam danas gledala i zaključila da neču sadit ništa zato jer će mi smetat dok berem smokve , a i kad neka otpadne litat će se po tome što zasadim pa još ako sok bude privlačio kukce .... loša ideja ... sad mi se čini i glupa
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
U ZG , imam 2 i več su mi pustile pupove , več vidim puno malih smokvica. Na južnoj su strani , uza zid i dobro i rode. Mislila sam možda juku između njih. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hele mi u Primorju nemam stvarno ništa ispod smokvi, ali zanima me kako tvoja smokva uspjeva, gdje je posađena u Zasgrebu? ili sam nešto propustila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Da ne otvaram novu temu , " prištekat "ću se na ovu. šta bi mogla zasadit ispod smokvi ? Naime, čula sam neka upozorenja da je smokvin list agresivan za ostalo bilje pa nema smisla da zasadim nešto što će riknit kad smokvama počnu opadat listovi. Naravno , smokve su na južnoj strani.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Dobra ideja za hortenziju,ali ja bi nesto vise neoubicajeno,hortenzija mi je kao neka "klasika".
|
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Tebi bi dobro uspjevao rododendron.
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
tek sad vidim da je za balkon.
![]() |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Da li će ići van ili za u kući? |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
![]() To ja ta vaza |
|
![]() |
|
Oprostite,zaboravio sam satvit sliku!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Plant,"ovu vazu"!? Koju? Ako bi trebala biti slika(a piše ovu vazu,znači da bi) ja sliku ne vidim
|
|
![]() |
|
Trazim prikladnu biljku za sadnju u ovu vazu dubine 60cm i sirine 50cm.U polusjeni je na balkonu.Svaki savjet je dobrodosao!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |