Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 41> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ja mislim da nemam. Ali kako sam neznalica moja izjava je nesigurna.
![]() Ili je to možda ovo? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa voljela bih znati koji je moj, ali nisam baš sigurna da je isti kao ovaj u sredini, ili je? Ustvari mogao bi biti, ali ovaj pinusov je ljepši, volim te tamne boje kod biljkica. No pretpostavimo da je onda to ipak Aeonium decorum (stavit ću natpis ).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Evo Pinus tvoja slika za usporedbu
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
taj sukulent mislim da ima i baka, a ja sam pelcer dobila od M.kaktusa
|
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Tog Trišinog aeoniuma imam i ja u kolekciji pa mu slučajno znam ime. To je Aeonium decorum . Njegovu sliku sam postavio na jednu od tema ali je nestala slično kao i Trišina slika.
Ps. Ops, Slika Trišinog aeoniuma se ponovno pojavila ??? |
|
![]() |
|
taj Trišin ima neobično tanke i izdužene listove koji baš i ne sliče na listove aeoniuma, ali vi znalci valjda bolje znate...
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
triša, hoćeš li svom sada već otkinuti glavicu da razmnožiš ili da pričekamo iduće godine?
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Baka, pratila sam te
![]() Triša, tvoj primjerak je veličanstven, a vaza još ljepša
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga super nam je ulov! A za vazu nemam riječi!
![]() Hajde sada reci gdje ti je kupila pa da ja odem po tvojoj preporuci.
Na sajmu sam vidjela dečka koji prodaje te stvari i iz Bakra su, imam vizitku i slike pa ću staviti.
Evo linka njihovih stranica radova. Dečko ( Dino) je tako ljubazan!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Miro,pa to što si ga ti kupila bio je poticaj i meni, jer se Jagoda pohvalila, kako si ga kupila i odmah dobila zadatak da ga kupi i meni. Naravno malo izgleda "pokislo", a nije ni čudo jer je stvarno bio natopljen, no već danas izgleda bolje.
Mislim da je i ovo neka vrsta aeonima, a ustvari želim se pohvaliti s vazom, koju sam dobila od MPK mlađe, ali mislim da se odlično slažu.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I ja sam isti kupila na sajmu i bio je 30,00kn
![]() |
|
![]() |
|
Evo imam novog ljubimca. Kako na Lastovu nisam vidla našeg ljepotana, odlučila sam ga nabaviti, pa je zahvaljujući našoj Jagodin došao sa rječkog sajma. Malo je veći od onog kojeg već imam, e neka su dva u slučaju nezgode.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prelijepi su,moj još uvjek ima samo jednu glavicu...neću mu "kidat glavu"
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
A ovo je moj ljubimac.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kaktusiću, ako taj ljepotan zaista raste samoniklo, nema razloga da jednog veeelikog preselimo k meni, a onda ćemo ga lijepo razdjeliti!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nema na ćemu Jedja80,tu smo da si pomažemo i učimo jedni od drugih.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Jedja80 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
Kaktusiću, hvala ti, sad sam mirnija.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pričekaj dan,dva da se rana malo posuši i onda posadi u zemlju. |
|
|
![]() |
|
Jedja80 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
Hvala ti! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triška,buš mislila na mene na Lastovu
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |