Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja je onda ovo fuksija? Vanjska je..
Ili je to nešto drugo?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasno! Pravi si majstor! Postoji li cviježe koje tebi ne uspjeva?
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() Fuksija ima lijepi cvijet, ali pravo veselje je kada ju slikate cijelu. Evo ih sada u jesen. Malo su umorne, iscrpljene, ipak su cijelo ljeto obilno cvjetale. Ali one kao neke stare dame šarmiraju i sada. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
makk za ove specijal se i ja nadam
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Hvala Kontesa, nadam se da ćeš ćeš ih i ti uskoro imati. Znam koliko ih voliš, ali kod mene je u posljednje vrijeme puno toga išlo u neplaniranom smijeru.......
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
makk predivne su :)
pinuskod tebe fuksijama očito jako paše ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Krasan buketić Semira.
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dragi Pinus
kada se zaželim FUKSIJA,
znam gdje ću ih doćo gledati,meni neide,pa neidu.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
makk, d.i.n.a, predivne su
![]() |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
slazem se d.i.n.a predivne su pogotovo ova zadnja blijedo roza, izmisljena je, a pelceri nadam se da ce nam neko moci pomoc oko toga :)
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
[QUOTE=makk]Nekoliko mojih fuksija:
![]() ![]() Ove su mi san snova..... ![]() kad bi se moglo nekako doći do pelcerčića.... ![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Bas sam vas sve to htjela pitat, gdje nabavljate svoje mladice fuksija i kada?
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
WOW ove su prelijepe
![]() ![]() ![]() Tako su ne običnih boja ,prava rijetkost tj .nisam ih još vidjela za kupiti inače bi bile moje
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Makk ljepše nisam vidjela
![]() |
|
![]() |
|
Nekoliko mojih fuksija:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Zadnjih 10 tak dana je kod nas bilo vruče, temperature od 32 – 35 C. Fuksije sam svaki dan špricao i hladio sa vodom. Ovoj sa zadnje slike Fuksiji fanfare je to naročito odgovaralo. To je za nju a čini mi se i za sve ostale fuksije dobitna kombinacija. Toplota i visoka vlaga, naprosto su bujale.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kakva lepotica...bas uziva kod tebe!
Jesi li je ti to i po liscu zalivao ili ju je kisa okupala? |
|
![]() |
|
![]() Fuksija "fanfare" voli jutarnje sunce, vlažno tlo i uravnoteženo gnojivo se mikro elementima. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |