Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 356357358359360 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 17:23
prekrasni su a tek kad procvjetaju smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 17:20
Dobru kolekciju si napravila,kakva će to ljepota biti kad procvjetajuTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 17:16
Imam jedan dio dvorišta gdje sunce ubija sve što posadim, tako da bi ovima to mjesto trebalo biti idealno, kao da su domasmile162
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 17:07
a tek kad se poredaju tak rascvjetani...smile91
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 16:57
 smile93smile93smile93  smile141draga
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 16:39
Veliki dečkismile99

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 16:37
Evo da Vam predstavim moju kolekciju čelavaca, koji se polako ali sigurno budeThumbs%20Up

Ovo je onaj koji je prvi ljetos stigao iz dalekog Tajlanda
Veliki i mali, svi na full suncu

Ovi veliki su svi s dvostrukim i trostrukim cvjetovima, tako da dragi moji ljubitelji adenijuma, biti će reznica za cijepljenje sijanacaThumbs%20Up

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 12:17
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Drage vlasnice-adenuma,

Postala sam i ja vlasnica,malih BEBOLINIH,BEBAČA!SmileTongue
Stalno ih gledam i mislim,morati ću osobno se doći upoznati.SmileTongue
SmileTongue
Pokaži nam te male buceEmbarrassed
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 12:16

Drage vlasnice-adenuma,

Postala sam i ja vlasnica,malih BEBOLINIH,BEBAČA!SmileTongue
Stalno ih gledam i mislim,morati ću osobno se doći upoznati.SmileTongue
SmileTongue
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 11:48
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Sinoć ih je bilo pet u pelenama, a sada i šesti pušta svoj prvi krič.  

Baš mi je drago da su maleni izašlismile213Tolko je i kod mene,ali držim fige da kod tebe nastave izlazitiWink
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 08:40
Sinoć ih je bilo pet u pelenama, a sada i šesti pušta svoj prvi krič.  
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 16:59
Originalno poslano od člana 2201tea 2201tea napisao:

Držim palčeve da uspijeWink
Pridružujem ti seEmbarrassed
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 16:02
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

bebolina, čim sam došla sa posla presadila ga i pošteno ga zalila! eto šta se događa kad sam nestrpljiva, što ću sad, biti će šta bude. grasta je od terakote, pa će valjda i ona popiti malo vode. upalila sam poviše njega neonku da mu malo dočaram sunce.

Držim palčeve da uspijeWink
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 15:55
bebolina, čim sam došla sa posla presadila ga i pošteno ga zalila! eto šta se događa kad sam nestrpljiva, što ću sad, biti će šta bude. grasta je od terakote, pa će valjda i ona popiti malo vode. upalila sam poviše njega neonku da mu malo dočaram sunce.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 14:36
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

ja sam juče kupila jednoga, na sniženju. listovi su mu počeli žutiti i odpadati, vrhovi grančica mu se pomalo suše. probati ću ga spasiti. posađen je u neku laganu zemlju, skupa sa grastom je lagan ko perce.
neznam hoću li ga odma presaditi u zemlju za kaktuse.
Nemoj ga sad presađivati u zemlju za kaktuse, bojim se da bi to bio još jedan šok za njega. Daj mu samo malo vodice i to na kapaljku, jer ako ga pošteno natopiš, dogodit će se kao i onom od LovreCry

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 09:24
ja sam juče kupila jednoga, na sniženju. listovi su mu počeli žutiti i odpadati, vrhovi grančica mu se pomalo suše. probati ću ga spasiti. posađen je u neku laganu zemlju, skupa sa grastom je lagan ko perce.
neznam hoću li ga odma presaditi u zemlju za kaktuse.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 23:41

SuperClapdržim fige da uspijeThumbs%20Up
HvalaHeart
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 23:29
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Bebi jel se meni to čini ili ovaj zadnji ima najlon preko?Zašto?Zaštita ili?
Dobro si primjetilaClap
To mi je @Emilly poslala reznicu svog adenijumaSmile pa sam je piknula u teglicu i pokrila folijom.
Za sad se jako dobro držiWink čak ni pupove nije odbacila

SuperClapdržim fige da uspijeThumbs%20Up
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 22:46

Dobro si primjetilaClap
To mi je @Emilly poslala reznicu svog adenijumaSmile pa sam je piknula u teglicu i pokrila folijom.
Za sad se jako dobro držiWink čak ni pupove nije odbacila
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 22:24
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 356357358359360 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.