Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 58> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet jedna za mene nova biljka, anaphalis - prekrasan.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ola štriga, hahaha...ajme kak ti je sladak anaphalis, di si ga nabavila?
Sviđa mi se vrlo lila dalija, baš mi je nekak sva nježna...kao veliki štovatelj buča nemrem da ne spomenem tvoju krasnu instalaciju, prekrasna je
![]() pusa
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivan je anaphalis, nešto tako nježno nisam odavno vidjela.
Jesenja instalacija jednostavna, a tako efektna ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za anaphalis
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo vidim prvi put u životu i zbilja je prelijepo!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Niti ja nisam nikad čula za anaphali, niti sam ga vidjela. Baš je neobičan. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne biljčice u tvom vrtu
![]() Nisam ni znala da ima bjeli žednjak ( tustika) ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Koliko dugo me nije bilo u mom vrtu... ![]() Drage moje OTOK, Retriver Sara, lantana, gioia, misty, Anastazija, Mari - vidim da vas je najviše zainteresirao anaphalis. Slobodno me podsjetite u proljeće da vam ga pošaljem ako želite. smrcko - bijeli sedum sam kupila nedugo. Na mjestu gdje je posađen preko ljeta uspijevaju preživjeti samo tustike, ostalo skapava od žeđi... Prije nekoliko dana proslavila sam godišnjicu od otvaranja teme Gorski vrt. Cilj mi je bio pokazati vam koje biljke uspijevaju prezimiti u ovoj mojoj klimi, jer sam primjetila da prevlada mišljenje kako dosta biljaka ne može izdržati niske temperature. Nadam se da su te informacije bile od koristi i mnogima od vas. Na svojoj temi (Gorski vrt) baš neću više biti tako aktivna sa stavljanjem slika, osim ako nešto ne bude zanimljivo. Evo na kraju par slika biljaka koje još cvjetaju ovih dana, neke sa više a neke sa manje uspjeha. Žuta krizantema čini mi se da neće stići procvasti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kako lijepo....
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zašto nećeš biti baš aktivna! svaki cvijet je uvijek zanimljiv, svaku sezonu je drugačiji! ajde razmisli još
![]() krizanteme svuda kasne!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Nataly,
lijepa jesen kod tebe, još uvijek rascvjetana, a anaphalis, prvi put vidim to nježno čudo. Predivno! ![]() Često svratim u tvoj vrt. Nastavi, koliko možeš, jer uvijek imaš nešto novog za pokazat. Puno pozdrava i ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ako ti je bio cilj pokazati koje biljke prežive u GK, zadatak je uspješno obavljen!!! Jer i na korak do zime, u njemu sve još cvijeta!!A kako sam vidjela da se kod tebe stoji u redu za anaphalis, stajem i ja!! Još mi je u sječanju ranojutarnji red za crni kruh koji se mogao vidjeti pred nekih 20 godina!!! Sirota biljčica kako će opelješena izgledati nakon ....čerupanja!! Pa mene će zadovoljiti i sjemenčice ukoliko ih ima!!Tvoj bučinjak mi se jako sviđa, pa pošto ti nemaš takve bučice kakve imam ja i obrnuto spremi sjemenke, a spremiću i ja!!! A sedum iceberg, kaj reči, mijenjaš bijeli za roza i tamnoružičasti!![IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />I za kraj, bilo bi šteta da prestaneš stavljat slikice, imaš kaj pokazati, "štrigo"!! [IMG]smileys/emot134.gif" align="absmiddle" alt="smile79" />
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Krasne krizanteme
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Gio, VILMAČ, antonija, Silvy, Free, smrcko - ako odlučite danas doći u Gorski vrt, pripremite zimsku opremu. Ipak će u Liču biti Bijeli Božić..
![]() Free - sjeti me u proljeće za sjeme buča te mladice anaphalisa i seduma Nekomu sam ponudila lukovicu zelene gladiole ali se sad ne mogu sjetit, pa ako ta osoba pročita ovaj post neka mi se javi. Baka, je li ti poznato????? Hvala ti još jednom ![]() ![]() ![]() Svima želim sve najbolje prigodom predstojećih blagdana. ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Posebno dražestan je tvoj vrtić pod bijelim prekrivačem!!! I kod mene palo nešto manje snijega ali jutrošnja kiša sve popapala, tako da kod mene neće biti bijeli Božić, osim ako ne padne novi sniježić!!!
I tebi želimo sve najbolje povodom blagdana, a valjda ćeš se jednom za nas spustiti na sanjkama niz bijelu padinu!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oooooo baš se veselim da ti je nešto ljubica procvalo.Neke će neumorno cvasti, neke se povremeno odmaraju, nekima treba duuugo da uopće krenu.Ja sam ustvari došla vidjeti snijeg.... ali kako sam stalno u zaostatku s vrtovima, prvo sam se nadivila cvjetnoj jeseni.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakav prizor! Prekrasno!
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Nataly,
koja idila kod tebe. Prekrasno! ![]() A mislim da se ispod tog bijelog tepiha kriju i poneke cvijetne glavice, jer kod tebe i kad je ovako, uvijek nešto nađeš za uslikat. Došla bi ja do tebe, ali najprije moram kupit barem dvije zimske za svog bolida. Sakupi malo sjemena zijevalica, baš su super kad znam da rastu i iz kamena. A između svog lijepog šarenila, dalije su predivne, kao i anaphalis. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |